Stuur je Kerstclip naar TV Oranje!
24-11-2017

Kerstclips bij TV OranjeDecember is in aantocht en dat betekent dat we ons weer voorbereiden op de kerstperiode. Tijdens de feestdagen kun je bij TV Oranje traditiegetrouw helemaal in de juiste kerststemming komen met volop kerstclips van eigen bodem. Om die reden ontvangen we graag zoveel mogelijk video’s. Ben jij (of ken jij) een Nederlandse artiest met een Kerstclip? Stuur die dan nu naar muziek@tvoranje.nl en wie weet zie je hem binnenkort terug in onze programmering!
 

Clips kunnen in een voor uitzending geschikt formaat digitaal worden aangeleverd via bijvoorbeeld WeTransfer. Denk aan het duidelijk en correct vermelden van artiest en titel, plus de contactgegevens van jezelf. Een clip mag geen titels in beeld bevatten en mag niet vooraf worden gegaan door colorbars/slates of andere uitingen. Daarnaast mag het bestand niet onnodig zwart aan het begin en eind bevatten.
 

TV Oranje accepteert alle typen bestanden maar houd er rekening mee dat niet alles geschikt is voor uitzending op televisie. Let er bijvoorbeeld op dat je videoclip de juiste resolutie, framerate en bitrate heeft. Bij een gebrek aan beeldkwaliteit helpt het vaak niet om het bestand te converteren. Het heeft daarom de voorkeur om het originele bestand bij ons aan te leveren. Als er problemen zijn met het bestand hoor je dat van onze muziekredactie. Je kunt ook altijd advies vragen aan een audiovisueel bedrijf of professional.
 

Ons adres: TV Oranje muziekredactie, Postbus 153, 8330 AD Steenwijk / muziek@tvoranje.nl

 

 

Raymon Hermans - 'Officieel'

Week 43

Raymon Hermans - 'Officieel'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...