TV Oranje Special over Stef Bos
27-05-2018

TV Oranje presenteert vanaf mei een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ gaat Ivo Franklin elke zaterdag om 19.00 uur op bezoek bij een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.
 

TV Oranje Special over Stef BosZaterdag 2 juni zie je een special over Stef Bos. In zijn studio in Wachtebeke, even over de Belgische grens bij Zeeuws-Vlaanderen, praat Stef met Ivo Franklin over zijn jeugd in Veenendaal. De muziek kwam slechts geleidelijk in zijn leven, en na de middelbare school deed hij eerst een lerarenopleiding. Tijdens zijn studie begon hij met cabaret, en dat leidde ertoe dat hij vanaf 1984 de theateropleiding in Antwerpen ging volgen. Daar werd al snel de liedjesschrijver geboren. In 1990 scoorde Stef de hit ‘Papa, die hij nog steeds beschouwt als zijn handtekening.  Verder vertelt hij over zijn huidige project De Kern, de combinatie van werk en gezin en zijn passie voor oude muziekinstrumenten, die hij overal vandaan haalt.
 

De komende weken kun je tevens kijken naar TV Oranje Specials rond Bob Offenberg (9 juni), Frans Duijts (16 juni), Rob van Daal (23 juni) en Monique Smit (30 juni).

 

 

Belinda Kinnaer - ‘De tijd van m’n leven’

Week 22

Belinda Kinnaer
‘De tijd van m’n leven’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...