Nieuwe vormgeving Oranje Top 30
25-08-2017

Oranje Top 30De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, heeft een nieuw jasje. Op zowel radio, tv als internet is sinds deze week de nieuwe vormgeving te zien en te horen. De oude vormgeving van de Oranje Top 30 kwam uit 2012 en was na vijf jaar toe aan vernieuwing.

 

Uniek project
Frank VerkooyenDe audiovormgeving is gemaakt onder leiding van Frank Verkooyen van ‘The Boom! Music’ uit Breda (foto). Verkooyen is in de Nederlandse muziekindustrie geen onbekende en heeft menig compositie en muziekproductie op zijn naam staan. "De productie van een nieuw jinglepakket voor de Oranje Top 30 was voor ons een leuk en uitdagend uitstapje", aldus Verkooyen, die bijzonder trots is op het eindresultaat. "Volgens mij is er een mooie symbiose ontstaan tussen de video en de audio. Ik vind het bijzonder goed geslaagd!".
 

Samenstelling ongewijzigd
De samenstelling van de Oranje Top 30 blijft ongewijzigd. Het onafhankelijke Perfect & More BV stelt de lijst samen op basis van populaire parameters binnen de doelgroep. Er wordt minder rekening gehouden met ‘ouderwetse’ vormen van verkoop en meer gekeken naar airplay bij de betrokken radiozenders. Ook ontwikkelingen op social media spelen een rol bij de samenstelling van de wekelijkse hitlijst.
 

Steun voor Nederlandse artiesten
Oranje Top 30De Oranje Top 30 is de enige en langstlopende Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden. Inmiddels is de Oranje Top 30 te beluisteren en te zien bij meer dan honderd omroepen in heel Nederland. De uitzending van de Oranje Top 30 bij de lokale omroepen betekent voor Nederlandse artiesten een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden. Daarnaast kan de Oranje Top 30 via oranjetop30.nl en TV Oranje ook internationaal worden gevolgd.
 

Aanmelden voor Oranje Top 30
Lokale of regionale omroepen die interesse hebben om de Oranje Top 30 uit te zenden, wordt verzocht dit kenbaar te maken via muziek@oranjetop30.nl. Geef daarbij alstublieft ook aan of er belangstelling is om de ‘Oranje Top 30’ uit te zenden via televisie, radio, of beide.
 

Uitzending bij RADIONL en TV Oranje
RADIONL-DJ Taeke WoudaDe Oranje Top 30 is elke vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur te horen bij de commerciële radiozender RADIONL. Elke vrijdag presenteert DJ Taeke Wouda een overzicht van het beste uit de Oranje Top 30. Bij TV Oranje is de Nederlandstalige hitlijst te zien op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 16.00 tot 17.00 uur en op zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur.
 

 

 

Wimmie Bouma - 'Ik tel geen sterren'

Week 4

Wimmie Bouma
'Ik tel geen sterren'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...