Laatste nieuws

TV Oranje Special over Stef Bos
27-05-2018 00:00:00

TV Oranje Special over Stef BosZaterdag 2 juni is bij TV Oranje om 19.00 uur een special te zien over Stef Bos. In zijn studio in Wachtebeke, even over de Belgische grens bij Zeeuws-Vlaanderen, praat Stef met Ivo Franklin over zijn jeugd in Veenendaal. Tijdens zijn studie begon hij met cabaret, en dat leidde ertoe dat hij de theateropleiding in Antwerpen ging volgen...

TV Oranje in mei in basispakket Ziggo
01-05-2018 00:00:00

Ziggo Movies & Series XLOnder het motto ‘Meimaand, Muziekmaand’ (MMMM) stelt tv-provider Ziggo een aantal muziekzenders uit het Movies & Series XL pakket een maand beschikbaar aan al haar klanten. Daardoor is TV Oranje van dinsdag 1 t/m donderdag 31 mei voor iedere Ziggo-abonnee te ontvangen op kanaal 610.

Bekijk de TV Oranje Nieuwsbrief van deze week
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. Vaak is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen bijvoorbeeld een stem uitbrengen in de Verzoekparade. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu 'Over TV Oranje'. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Belinda Kinnaer - ‘De tijd van m’n leven’

Week 22

Belinda Kinnaer
‘De tijd van m’n leven’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...