Laatste nieuws

Tien jaar hofleverancier van TV Oranje
17-04-2015 00:00:00

William ten KateTV Oranje bestaat in oktober 2015 alweer tien jaar. Iemand die dit jubileum zeker mee zal vieren is cameraman en clipproducent William ten Kate. Met zijn bedrijf William Crossmedia is hij al vanaf het eerste begin betrokken bij tv-producties voor de zender met muziek van eigen bodem.

TV Oranje Special over Marianne Weber
15-04-2015 00:00:00

Marianne WeberZondag 19 april zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over zangeres Marianne Weber. In een restaurant in Nieuwegein vertelt ze over haar jeugd in Utrecht, haar eerste stappen in het artiestenvak en haar grote liefde voor het levenslied en de muziek van de Zangeres Zonder Naam.

Bestel nu de nieuwe CD van Jannes!

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Jeffrey Heesen - 'Mag ik de zon laten schijnen’

Week 16

 Jeffrey Heesen
'Mag ik de zon laten schijnen’


TV Oranje is supporter van: