Laatste nieuws

Woonwagenkamp Nuenen blij met prijs
26-11-2014 00:00:00

De bewoners nemen de prijs in ontvangst (foto Jean Pierre Reijnen)De prijs voor het Mooiste Woonwagenkamp van 2014 is woensdag 26 november uitgereikt in Nuenen. Het woonwagenkamp aan het Kremersbos werd door de kijkers en luisteraars van TV Oranje en RADIONL gekozen tot het mooiste, leukste, gezelligste en vooral meest muzikale van Nederland. Nico Silvius overhandigde de prijs aan de trotse bewoners.

Scholen heten Diego van harte welkom
21-11-2014 00:00:00

RADIONL-presentator Hessel Wjkstra en Coole Piet Diego De actie van RADIONL en TV Oranje waarbij basisscholen bezoek kunnen krijgen van Coole Piet Diego is een groot succes geworden. Kinderen mochten in een kort gedichtje laten weten waarom Diego naar hun school moet komen. Er kwamen maar liefst 120 gedichten binnen vanuit het hele land. De drie winnende scholen worden deze week bezocht, waarbij Diego er steevast een groot feest van maakt.

De Oostenrijkse superster Hansi Hinterseer komt zaterdag 6 december voor een eenmalig concert naar IJsselhallen Zwolle!

Feestweek Brixental 2015

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Helemaal Hollands - 'Zak eens naar beneden’

Week 48

Helemaal Hollands
'Zak eens naar beneden’