Laatste nieuws

Toppers van Oranje
22-07-2017 00:00:00

Charelle in Toppers van OranjeZaterdag 29 juli kun je bij TV Oranje kijken naar een nieuwe aflevering van Toppers van Oranje, met opnamen die in juni werden gemaakt in 't Koetshuis in Nijkerk. Je ziet optredens van Dean Saunders, Rik Nijman, Mart Hoogkamer, Jefrrey Kuipers, Raymon Hermans, Charelle en Henk Dissel.

RADIONL Zomertoer naar Zwolle en Apeldoorn
17-07-2017 00:00:00

RADIONL ZomertoerTijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door tal van bekende artiesten en verzorgt RADIONL een live uitzending. Vrijdag 18 augustus is de Zomertoer te gast in Zwolle, zondag 20 augustus wordt Apeldoorn bezocht.

Korting in onze webshop voor TV Oranje Supporters!

 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. Vaak is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen bijvoorbeeld een stem uitbrengen in de Verzoekparade. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu 'Over TV Oranje'. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Frank van Etten - 'Huisje op wielen'

Week 30

Frank van Etten
'Huisje op wielen'


TV Oranje is supporter van: