Laatste nieuws

Zomertoer naar Lochem en Roden
29-07-2016 00:00:00

RADIONL & TV Oranje Zomertoer 2016Zondag 14 augustus is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer van 12.00 tot 17.00 uur te vinden bij Europarcs Resort aan de Ploegdijk in Lochem. Daarbij kun je geheel gratis genieten van optredens van een groot aantal Nederlandse artiesten. Zondag 21 augustus strijkt de Zomertoer vanaf 13.00 uur neer in het Drentse Roden.

TV Oranje Special over Burdy
25-07-2016 00:00:00

Burdy in zijn bubbelbadZondag 31 juli zie je een special over Burdy, die TV Oranje ontvangt in zijn woning in Ulrum. Zitend in zijn ruime bubbelbad vertelt hij over het leven in Noord-Groningen, waar de mensen bekend staan om hun nuchterheid. Burdy legt uit hoe hij uitgroeide tot de 'zingende SRV-man'.

Win een 'I Love Hollands Artiesten BBQ' voor 100 personen!
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Tino Martin - ‘Dat ik je zo zou missen’

Week 30

Tino Martin
‘Dat ik je zo zou missen’


TV Oranje is supporter van: