Laatste nieuws

TV Oranje Special over Jack van Raamsdonk
20-06-2016 00:00:00

Jack van RaamsdonkZondag 26 juni zie je een TV Oranje Special over Jack van Raamsdonk. In zijn woonkamer vertelt hij over zijn jeugd in Den Bosch, de stad waar hij opgroeide en die hij altijd trouw is gebleven. Hij koos als tiener voor de muziek, en kende in zijn lange carrière zowel klinkende successen als grote persoonlijke tegenslagen.

Toppers van Oranje
18-06-2016 00:00:00

Sieneke in Toppers van OranjeZaterdag 25 juni kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Joeri Plaizier, Rudy de Wit, Guus Bok, Henk Stelte, Sieneke en een minispecial van Jeffrey Heesen.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Jannes - ‘n Grammetje Geluk

Week 25

Jannes
‘n Grammetje Geluk


TV Oranje is supporter van: