Laatste nieuws

Toppers van Oranje
26-05-2015 00:00:00

Pierre van Dam in Toppers van OranjeZaterdag 30 mei zie je in Toppers van Oranje opnamen die werden gemaakt in Recreatiecentrum De Biesbosch in Dordrecht, met optredens van Sugarfree, Ron de Ridder, Peter Beense, Marjon van Iwaarden, Pierre van Dam en Rob van Daal.

TV Oranje Special over Jeffrey Kuipers
25-05-2015 00:00:00

Jeffrey Kuipers in zijn kapperszaakZondag 31 mei zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Jeffrey Kuipers. De Drentse zanger vertelt voor de camera van TV Oranje over de grote ups and downs in zijn carrière.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Samantha Steenwijk - 'Proost op het leven’

Week 22

 Samantha Steenwijk
'Proost op het leven’


TV Oranje is supporter van: