Laatste nieuws

TV Oranje Special over Harm Wolters
26-09-2016 00:00:00

Harm WoltersZondag 2 oktober zie je een special over Harm Wolters, die vertelt over het woonwagenkamp in Zwolle waar hij een gelukkige jeugd heeft gehad. Naast de goede sfeer was er altijd muziek op het kamp. En zo ontdekte Harm dat hij zelf ook aardig kon zingen...

Toppers van Oranje
25-09-2016 00:00:00

Koos Alberts & Pierre van DamZaterdag 1 oktober kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Arno Kolenbrander, William Burg, Doran, Lesley Williams, Tesca, Berta Verbeek en Koos Alberts & Pierre van Dam.

Stem op TV Oranje!
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Henk Dissel - ‘Bijna’

Week 39

Henk Dissel
‘Bijna’


TV Oranje is supporter van: