Laatste nieuws

TV Oranje opnieuw in Top 5
28-10-2014 00:00:00

Verkiezing 'Beste digitale zender 2014'Voor het zevende opeenvolgende jaar heeft TV Oranje een plaats in de top vijf weten te verwerven bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender'. Directeur Gerard Ardesch is bijzonder trots op deze prestatie: ‘Zeven opeenvolgende top 5-noteringen maken duidelijk dat TV Oranje een vaste positie heeft veroverd in het Nederlandse medialandschap.’

Toppers van Oranje
15-10-2014 00:00:00

Willem Barth in Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma Toppers van Oranje. Komende zaterdag zie je optredens van Willem Barth, Mirusia, Hein Simons, Maarten Cox, Danny Braaf en Frank Galan.

Feestweek Brixental 2015

 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Leen Zijlmans - 'Daar zijn opa's voor’

Week 44

Leen Zijlmans
'Daar zijn opa's voor’