Laatste nieuws

Toppers van Oranje
29-11-2015 00:00:00

John de Bever in Toppers van OranjeZaterdag 5 december kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Toppers van Oranje, met opnamen die in oktober werden gemaakt in de A9 Studio's in Uitgeest. Je ziet optredens van Billy Dans, Tina Trucker, Demy de Groot, Jan van Est, John de Bever, Pierre van Dam, Konfetti en Jeffrey Heesen.

Patrimoniumschool Veenendaal wint actie Piet Diego
27-11-2015 00:00:00

DiegoRADIONL en TV Oranje organiseerden de afgelopen week een actie waarbij een basisschool een bezoek kon winnen van niemand minder dan Diego, de coolste Piet van Nederland. Een jury heeft bepaald wie het leukste gedicht heeft ingezonden. De winnaar is de Patrimoniumschool in Veenendaal!

Kijk gratis naar Sinterklaas TV!

 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Gebroeders Ko - ‘Bij ons Omi's’

Week 49

Gebroeders Ko
‘Bij ons Omi's’


TV Oranje is supporter van: