Laatste nieuws

TV Oranje Special over De Dikdakkers
24-04-2016 00:00:00

De DikdakkersZondag 1 mei zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over De Dikdakkers. Ze praten met TV Oranje in hun stamcafé in Meppel. Anton Geerts en Hans Voogd kennen elkaar al van de middelbare school, en begonnen twintig jaar geleden als feestduo. Hun eerste single was een voetballied om het Nederlands elftal te supporten.

Toppers van Oranje
23-04-2016 00:00:00

Wesley Klein in Toppers van OranjeZaterdag 30 april kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Ramon Beense, Hans Steiger, Colinda & Daisy, Franky Falcon en een minispecial van Wesley Klein.

Win een keuken t.w.v. € 3000,-!
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Erik van Klinken - ‘Dit is het land’

Week 17

Erik van Klinken
‘Dit is het land’


TV Oranje is supporter van: