Laatste nieuws

Toppers van Oranje
21-05-2016 00:00:00

Henk Dissel in Toppers van OranjeZaterdag 28 mei kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Yoeri L'Abee, Stefan Bloema, Dave Dekker, Frisz, Dennie Christian & Eveline Cannoot en een minispecial van Henk Dissel.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer 2016
20-05-2016 00:00:00

RADIONL & TV Oranje Zomertoer 2016Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door Nederlandse topartiesten, verzorgt RADIONL een live uitzending en is TV Oranje aanwezig om Showflitsen op te nemen. De eerste plaatsen en data zijn nu bekend!

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Gino Graus - ‘Leef de dag’

Week 21

Gino Graus
‘Leef de dag’


TV Oranje is supporter van: