Laatste nieuws

Opnamen De Nationale Noot
17-10-2014 00:00:00

De Nationale NootZondag 26 oktober worden in De Rustende Jager in Nieuw-Vennep vanaf 14.00 uur tv-opnamen gemaakt voor De Nationale Noot, het nieuwe muziekprogramma dat vanaf begin november te zien zal zijn bij TV Oranje. Daarbij wordt opgetreden door Sasja Brouwers, Gino Graus, Fantasticos, Yosee, Gerry Holland, Alex, Johnny Gold en vele anderen. Bij deze opnamen kan publiek aanwezig zijn.

Toppers van Oranje
15-10-2014 00:00:00

Wesly Bronkhorst in Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma Toppers van Oranje. Komende zaterdag zie je optredens van Wesly Bronkhorst, Johnny Gold, Rudy de Wit, Dana Winner, Allan Hoekman en Vinzzent.

Feestweek Brixental 2015

 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Frans Bauer - ‘Ratatadadada’

Week 43

 Frans Bauer - ‘Ratatadadada’