Laatste nieuws

TV Oranje en RADIONL zoeken Carnavalskneiter
13-01-2017 00:00:00

TV Oranje en RADIONL zoeken de Carnavalskneiter 2016TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2017. Vanaf maandag 13 februari mag elf dagen lang worden gestemd op een lijst met videoclips van carnavalsliedjes. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, met als nummer één de ‘Carnavalskneiter’. Artiesten kunnen hun clips nu inzenden!

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
11-01-2017 00:00:00

Opname van een TV Oranje ShowflitsHeb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 3 februari van 16.00 tot 20.00 uur. Alle Nederlandse artiesten zijn dan van harte welkom om een Showflits op te nemen.

Nederlands IJsbeelden Festival

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Wesly Bronkhorst - ‘Jij moet nu goed zo met me doorgaan’

Week 3

Wesly Bronkhorst
Jij moet nu goed zo met me doorgaan


TV Oranje is supporter van: