Laatste nieuws

RADIONL & TV Oranje Live naar Roden
30-07-2015 00:00:00

Zondag 9 augustus is RADIONL & TV Oranje Live vanaf 12.00 uur in Roden. Er zijn optredens van De Kast, Jannes, Kurt Darren, Gents, Bert Zwier, Stefan Strom, Jelle B, Lucas & Gea, Jaman, René Karst, Ancora, Alex, Bouke, Dikdakkers, Evert Baptist, Henk Wijngaard en Helemaal Hollands.

TV Oranje Special over Sieneke
20-07-2015 00:00:00

SienekeZondag 2 augustus zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Sieneke. Bij een talentenjacht ontdekte ze haar zangkwaliteiten en besloot daar iets mee te gaan doen. Omdat ze op was gegroeid met het Nederlandstalige lied, was het logisch om voor dat repertoire te kiezen. Het begin van een groot avontuur...

RADIONL & TV Oranje Live 2015
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Ancora - 'Thuis zijn’

Week 31

 Ancora
'Thuis zijn’


TV Oranje is supporter van: