Laatste nieuws

TV Oranje Special over Helemaal Hollands
23-03-2015 00:00:00

Helemaal Hollands in de MaastunnelTV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Zondag 29 maart zie je een TV Oranje Special over het bekende feestduo Helemaal Hollands. Carlo en Leo nemen de kijkers van TV Oranje mee naar een aantal markante plekken in hun geliefde Rotterdam.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
20-03-2015 00:00:00

Het recreatiepakket van CanalDigitaalSatellietdistributeur CanalDigitaal heeft TV Oranje weer opgenomen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Voor 15,95 euro per maand kun je direct in de caravan, het tweede huisje, de camper of de boot kijken naar een compleet zenderpakket, met TV Oranje en 34 andere televisiezenders!

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Rik Nijman 'Ik laat me niet leven’

Week 13

 Rik Nijman
'Ik laat me niet leven’


TV Oranje is supporter van: