Laatste nieuws

Sinterklaasje kom maar binnen
16-11-2018 00:00:00

Sinterklaas bij TV OranjeSinterklaas komt zaterdag weer aan in Nederland. TV Oranje zorgt in deze gezellige tijd voor een passende muzikale ondersteuning met het dagelijkse programma 'Sinterklaasje kom maar binnen'. Elke ochtend kun je van 07.00 tot 08.00 uur kijken naar de leukste Sinterklaasclips van eigen bodem.

Opnamen Kerstwensen bij TV Oranje
14-11-2018 00:00:00

Kerstwensen bij TV OranjeOp zondag 2 en maandag 3 december vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn dan van harte welkom in onze tv-studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Meld je nu aan!

Bekijk de TV Oranje Nieuwsbrief van deze week
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. Vaak is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen bijvoorbeeld een stem uitbrengen in de Verzoekparade. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu 'Over TV Oranje'. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

John West - 'Nee ik rij niet'

Week 46

John West - 'Nee ik rij niet'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...