Laatste nieuws

TV Oranje Special over Syb van der Ploeg
22-08-2016 00:00:00

Syb van der PloegZondag 28 augustus zie je een special over Syb van der Ploeg. In het theater in Middelburg vertelt hij over zijn jeugd in het Friese plaatsje Zwaagwesteinde. Op de basisschool speelde hij al in bandjes, maar naar het conservatorium wilde hij niet want hij was bang om zijn eigen stijl te verliezen...

Toppers van Oranje
21-08-2016 00:00:00

Dennis Jones in Toppers van OranjeZaterdag 3 september kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Frank Smeekens, Dennis Jones, Mokum Trio, Sidney Bischoff, Rick Nijman, Jelle Jitze, Johnny Romijn en Anneke Douma.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Jannes - ‘Kom drink ’t laatste glas met mij’

Week 34

Jannes
‘Kom drink ’t laatste glas met mij’


TV Oranje is supporter van: