Laatste nieuws

Toppers van Oranje
27-06-2016 00:00:00

Dana Winner in Toppers van OranjeZaterdag 2 juli kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Dana Winner, Raymon Hermans, Nick Koot, Kay van Raamsdonk, Frank van Etten, Frans Theunisz en Jaman.

TV Oranje Special over Rein Mercha
27-06-2016 00:00:00

Rein MerchaZondag 3 juli zie je een TV Oranje Special over Rein Mercha, die thuis op het woonwagenkamp in Den Haag vertelt over de Sinti-cultuur waar hij uit voortkomt. Ook praat hij over zijn deelname aan het tv-programma Bloed Zweet & Tranen, die overschaduwd werd door het overlijden van zijn moeder.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Stef Ekkel & René Karst - ‘Liever te dik in de kist'

Week 26

Stef Ekkel & René Karst
‘Liever te dik in de kist'


TV Oranje is supporter van: