Laatste nieuws

Zomertoer naar Meppel
25-07-2016 00:00:00

RADIONL & TV Oranje Zomertoer 2016Donderdag 28 juli is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer aanwezig op het Pleinenfestival van het zomerevenement Donderdag Meppeldag, waar het thema 'Helemaal Hollands' is. Daarbij kun je genieten van een groot aantal Nederlandse artiesten. Er zijn live optredens van 12.00 tot 17.00 uur en van 21.00 tot 01.00 uur.

Toppers van Oranje
24-07-2016 00:00:00

Stef Ekkel & René KarstZaterdag 30 juli kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Stef Ekkel & René Karst, Joey Hartkamp, Marco de Hollander, Jeffrey Heesen, Doenja & Stay-C, Helemaal Hollands, Danny Diëgo en Jelle B.

Win een 'I Love Hollands Artiesten BBQ' voor 100 personen!
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Tino Martin - ‘Dat ik je zo zou missen’

Week 30

Tino Martin
‘Dat ik je zo zou missen’


TV Oranje is supporter van: