Laatste nieuws

Maak een showflitsopname bij TV Oranje
25-10-2016 00:00:00

Opname van een TV Oranje ShowflitsHeb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 28 oktober. Alle Nederlandse artiesten zijn dan van 17.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen.

TV Oranje Special over Kevin Smit
24-10-2016 00:00:00

Kevin SmitZondag 30 oktober is bij TV Oranje om 20.00 uur een special te zien over radiopresentator en zanger Kevin Smit. In zijn huis in Hoogeveen vertelt Kevin hoe hij op 16-jarige leeftijd op het podium terechtkwam door heel brutaal de organisatie van de Pulledagen te vragen of hij mocht komen optreden.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

René Froger - ‘Als jij me lief hebt’

Week 43

René Froger
‘Als jij me lief hebt’


TV Oranje is supporter van: