Laatste nieuws

Toppers van Oranje
03-12-2016 00:00:00

Yosee in Toppers van OranjeZaterdag 10 december kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je opnamen die eind oktober werden gemaakt in Studio A12 in Bunnik, met optredens van Wannebiezz, Yosee, Sidney Bischoff, Danny Heden, Winnie, Jack van Raamsdonk en Peter Beense.

Volop Sinterklaas bij TV Oranje
01-12-2016 00:00:00

SinterklaasclipsOok dit jaar laat TV Oranje de verjaardag van Sinterklaas niet onopgemerkt voorbijgaan. Op zaterdag 3 en zondag 4 december is het bij TV Oranje Sinterklaasweekend, met (bijna) uitsluitend Sinterklaasclips. Ook op Pakjesavond 5 december staat TV Oranje uiteraard in het teken van Sint Nicolaas en zijn Pieten.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Het IJssel Duo - ‘Je bent m'n meisje’

Week 49

Het IJssel Duo
‘Je bent m'n meisje’


TV Oranje is supporter van: