Laatste nieuws

Jubileumactie Winterberg
05-02-2016 00:00:00

Muziekreis Winterberg 2016JC Event presenteert van 18 t/m 21 maart 2016 i.s.m. Hotel der Brabander wederom een oergezellige muziekreis naar het Duitse plaatsje Winterberg. Dat betekent vier dagen feest met een groot aantal Nederlandse artiesten! TV Oranje mag een geheel verzorgde reis voor twee personen verloten voor dit artiestenspektakel...

Vader Abraham wint Carnavalskneiter 2016!
05-02-2016 00:00:00

Taeke Wouda overhandigt de Carnavalskneiter 2016 aan Vader AbrahamAan de vooravond van carnaval hebben TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat de single ‘Wittewattetis Gewittetnie’ van Vader Abraham is uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2016. De trofee werd vanmiddag aan Vader Abraham uitgereikt tijdens een live uitzending van RADIONL vanuit Eindhoven.

Henk Wijngaard - '40 Jaar Hits'
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Willem Barth - ‘Alles is zo sexy aan jou’

Week 6

Willem Barth
‘Alles is zo sexy aan jou’


TV Oranje is supporter van: