Laatste nieuws

Toppers van Oranje
19-07-2014 00:00:00

Ronnie Ruysdael in Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma Toppers van Oranje. Komende zaterdag zie je optredens van Ronnie Ruysdael, Wendy Rivers, De Deurzakkers, Pater Moeskroen, Theodoor, José Hoebee en Lisa del Bo.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
14-06-2014 00:00:00

Het recreatiepakket van CanalDigitaalSatellietdistributeur CanalDigitaal heeft TV Oranje weer opgenomen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Voor 12,95 euro per maand kun je direct in de caravan, het tweede huisje, de camper of de boot kijken naar een compleet zenderpakket, met TV Oranje en 26 andere televisiezenders!

Buma NL 2014

Lees de laatste nieuwtjes van het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

John de Bever - 'Meer Hoef Ik Niet'

Week 31

 John de Bever
 'Meer Hoef Ik Niet'