Laatste nieuws

TV Oranje Special over Henny Thijssen
29-08-2016 00:00:00

Henny ThijssenZondag 4 september zie je een special over Henny Thijssen, die thuis in Enschede vertelt over zijn lange carrière als zanger en liedjesschrijver. In de loop der jaren heeft Henny meer dan 1000 composities op zijn naam weten te zetten. In 2007 keerde hij ook weer terug op het toneel als zanger.

Toppers van Oranje
28-08-2016 00:00:00

Dennis Jones in Toppers van OranjeZaterdag 3 september kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Frank Smeekens, Dennis Jones, Mokum Trio, Sidney Bischoff, Rick Nijman, Jelle Jitze, Johnny Romijn en Anneke Douma.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Gino Graus - ‘Hey Schat’

Week 35

Gino Graus
‘Hey Schat’


TV Oranje is supporter van: