Laatste nieuws

'De vlieger' op 1 in André Hazes Top 30
19-09-2014 00:00:00

André HazesTV Oranje en RADIONL hebben de definitieve lijst bekendgemaakt van de ‘André Hazes Top 30’. Het populairste Hazes-nummer bleek ‘De vlieger’, gevolgd door ‘Bloed, zweet & tranen’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Kleine jongen’ en ‘Geef mij je angst’. De ‘André Hazes Top 30’ is bij TV Oranje te zien op dinsdag 23 september van 20.00 tot 21.00 uur.

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender 2014'!
16-09-2014 00:00:00

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender 2014'!Televisiegids Totaal TV organiseert voor het zevende achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. TV Oranje eindigt al jaren in de top 3 en hoopt ook dit jaar weer op een hoge eindnotering. Dus ben jij fan van muziek van eigen bodem? Laat dan van je horen en breng een stem uit op TV Oranje. Je maakt ook nog eens kans op een PlayStation 4!

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Willem Barth - ‘Lees je de ogen van een vrouw’

Week 38

 Willem Barth
 'Lees je de ogen van een vrouw'