Laatste nieuws

TV Oranje Special over Peter Beense
22-02-2015 00:00:00

Peter Beense aan de bar van zijn caféTV Oranje presenteert in het nieuwe jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Zondag 1 maart zie je een TV Oranje Special over Peter Beense. Vanzelfsprekend brengen we een bezoekje aan zijn vermaarde feestcafé bij het Rembrandtplein. Maar ook steken we de Amstel over naar Koninklijk Theater Carré!

Toppers van Oranje
18-02-2015 00:00:00

Dennie Christian in Toppers van OranjeZaterdag 28 februari zie je in het muziekprogramma Toppers van Oranje optredens van Marie-José van der Kolk, Fantasticos, Exit, Side Kick, Evi Goffin en Dennie Christian.

Feestweek Brixental 2015

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Willem Barth - 'Brandende Harten’

Week 9

 Willem Barth
'Brandende Harten’