Laatste nieuws

TV Oranje Special over Alex
28-01-2015 00:00:00

Alex thuis met een van zijn vogelsTV Oranje presenteert in het nieuwe jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Zondag 1 februari zie je een TV Oranje Special over de bekende feestzanger Alex, die een groot vogelliefhebber blijkt te zijn. Ook gaan we met hem uitwaaien en bezoeken we een strandtent.

Belangrijke informatie voor Ziggo-abonnees
08-01-2015 00:00:00

ZiggoTussen 5 januari en 19 maart 2015 gaat kabelmaatschappij Ziggo wijzigingen doorvoeren in haar digitale tv-aanbod. Dit heeft te maken met de harmonisatie van de tv-diensten van Ziggo met UPC en heeft ook gevolgen voor de ontvangst van TV Oranje bij Ziggo.

Feestweek Brixental 2015

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Ronnie Ruysdael - 'De koning van de polonaise’

Week 5

 Ronnie Ruysdael
'De koning van de polonaise’