Laatste nieuws

TV Oranje Special over Henk Damen
18-07-2016 00:00:00

Henk DamenZondag 24 juli zie je een special over Henk Damen, die vertelt over zijn jeugd, die hij grotendeels doorbracht in Zaltbommel. Hij komt uit een hechte familie, die klaarstaat op de momenten dat het nodig is. Maar Henk werd door zijn vader wel vrij streng opgevoed...

Zomertoer naar Meppel
12-07-2016 00:00:00

RADIONL & TV Oranje Zomertoer 2016Donderdag 28 juli is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer aanwezig op het Pleinenfestival van het zomerevenement Donderdag Meppeldag, waar het thema 'Helemaal Hollands' is. Daarbij kun je genieten van een groot aantal Nederlandse artiesten. Er zijn live optredens van 12.00 tot 17.00 uur en van 21.00 tot 01.00 uur.

Win een 'I Love Hollands Artiesten BBQ' voor 100 personen!
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Lesley Williams - ‘Als ik jou vergeef’

Week 29

Lesley Williams
‘Als ik jou vergeef’


TV Oranje is supporter van: