Laatste nieuws

TV Oranje Special over René Karst
28-06-2015 00:00:00

René KarstZondag 5 juli zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over René Karst. De Drentse zanger haalt herinneringen op aan zijn carrière. Samen met zijn moeder vormde hij het Duo Karst, dat jarenlang successen vierde. Ook neemt René ons mee naar zijn favoriete opticien, die hem al jaren voorziet van buitenissige brilmonturen.

 

Shuman & Angel-Eye Maand bij TV Oranje
26-06-2015 00:00:00

René Shuman & Angel-EyeOp 16 augustus viert het muziekspektakel 'Elvis & More...' van René Shuman & Angel-Eye haar tienjarig jubileum. Reden voor TV Oranje om juli uit te roepen tot ‘Shuman & Angel-Eye Maand’! Elke zaterdag kun je om 20.00 uur kijken naar een concert van het energieke duo. En voor TV Oranje Supporters zijn er vrijkaarten voor 'Elvis & More...'!

RADIONL & TV Oranje Live 2015
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Stef Ekkel - 'Geniet van het leven’

Week 27

 Stef Ekkel
'Geniet van het leven’


TV Oranje is supporter van: