Laatste nieuws

Toppers van Oranje
01-06-2015 00:00:00

Marlane in Toppers van OranjeZaterdag 6 juni zie je in Toppers van Oranje opnamen die werden gemaakt in Recreatiecentrum De Biesbosch in Dordrecht, met optredens van Gene Thomas, Ray van der Heiden, Tamara Tol, William Burg, Marlane, Dean Saunders en Helemaal Hollands.

TV Oranje Special over Mick Harren
01-06-2015 00:00:00

Mick Harren tijdens het schilderenZondag 7 juni zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Mick Harren. Voor de camera van TV Oranje vertelt hij over zijn jeugd in de Amsterdamse Jordaan, zijn eerste stappen in de muziekwereld en de nieuwe samenwerking met Emile Hartkamp. Ook zien we Mick tijdens het beoefenen van zijn grote hobby: schilderen.

RADIONL & TV Oranje Live 2015
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Gents - 'Geheime Liefde’

Week 23

 Gents
'Geheime Liefde’


TV Oranje is supporter van: