Laatste nieuws

Patrimoniumschool Veenendaal wint actie Piet Diego
27-11-2015 00:00:00

DiegoRADIONL en TV Oranje organiseerden de afgelopen week een actie waarbij een basisschool een bezoek kon winnen van niemand minder dan Diego, de coolste Piet van Nederland. Een jury heeft bepaald wie het leukste gedicht heeft ingezonden. De winnaar is de Patrimoniumschool in Veenendaal!

TV Oranje Special over Mon Amour
23-11-2015 00:00:00

Mon AmourZondag 29 november zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Mon Amour. In Schouwburg De Lawei in Drachten spreekt TV Oranje met de bandleden. Drummer en muziekveteraan Jack Veerman legt uit waarom hij al tijdens het afscheid van BZN erover nadacht om met een andere band deze muziek te blijven maken.

Kijk gratis naar Sinterklaas TV!

 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Yves Berendse - ‘Droomvrouw’

Week 48

Yves Berendse
‘Droomvrouw’


TV Oranje is supporter van: