Laatste nieuws

Toppers van Oranje in de sneeuw
30-03-2015 00:00:00

Frank van Etten in de Oostenrijkse aflevering van Toppers van OranjeZaterdag 4 april zie je in Toppers van Oranje opnieuw opnamen van de feestweek in het Oostenrijkse Westendorf, met optredens van Leo Nardell, Henny Thijssen, Kimberly, René Eshuijs, Antonio, Frank van Etten, Erol van Klinken, Sidney Bischoff, Carina Lemoine, Henk Bernard en Django Wagner.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
20-03-2015 00:00:00

Het recreatiepakket van CanalDigitaalSatellietdistributeur CanalDigitaal heeft TV Oranje weer opgenomen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Voor 15,95 euro per maand kun je direct in de caravan, het tweede huisje, de camper of de boot kijken naar een compleet zenderpakket, met TV Oranje en 34 andere televisiezenders!

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Theodoor - 'Laat mij maar lekker zo’

Week 14

 Theodoor
'Laat mij maar lekker zo’


TV Oranje is supporter van: