Laatste nieuws

Toppers van Oranje
21-05-2017 00:00:00

Jan Keizer & Anny Schilder in Toppers van OranjeZaterdag 27 mei kun je bij TV Oranje kijken naar een compilatieaflevering van Toppers van Oranje, met enkele recente hoogtepunten. Je ziet optredens van John West & Lange Frans, Sieneke, Willem Barth, Marlous Oosting, René Schuurmans, Karin Welsing, John de Bever en Jan Keizer & Anny Schilder.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
08-05-2017 00:00:00

Opname van een TV Oranje ShowflitsHeb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 2 juni van 16.00 tot 20.00 uur. Alle Nederlandse artiesten zijn dan van harte welkom om een Showflits op te nemen.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. Vaak is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen bijvoorbeeld een stem uitbrengen in de Verzoekparade. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu 'Over TV Oranje'. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Jeffrey Heesen - 'Jij'

Week 21

Jeffrey Heesen
'Jij'


TV Oranje is supporter van: