Laatste nieuws

Zaterdag in Toppers van Oranje
14-04-2014 00:00:00

Dries Roelvink in Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Komende zaterdag zie je optredens van Jeronimo, Sugarfree, Robin Moojen, Henri van Velzen, Samantha Steenwijk en Dries Roelvink.

‘So schön ist…’ bij TV Oranje
06-04-2014 00:00:00

Mario & ChristophZondag 20 en zondag 27 april kun je bij TV Oranje om 20.00 uur kijken naar gloednieuwe afleveringen van ‘So schön ist…’, het programma met muziek, mensen en landschappen uit de Alpenlanden. Daarin krijg je een impressie van de Oostenrijkse vakantiegebieden Zell am See-Kaprun, Kirchberg en de ‘Kitz Wanderberge'. En natuurlijk is er veel muziek!

Lees de laatste nieuwtjes van het TV Oranje Shownieuws!

Feestweek Brixental 2014

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

The Kik - ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’

Week 16

 The Kik
 'Toen Was Geluk Heel Gewoon'