Laatste nieuws

TV Oranje Special over Vinzzent
05-07-2015 00:00:00

Vinzzent achter het stuur van zijn Volkswagenbusje.Zondag 12 juli zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Vinzzent. De sympathieke zanger laat om te beginnen zijn oude Volkswagenbusje zien, waarmee hij geregeld naar optredens rijdt. In de opnamestudio vertelt hij vervolgens over zijn jeugd en hoe hij van studiotechnicus een geslaagd artiest werd.

 

Shuman & Angel-Eye Maand bij TV Oranje
26-06-2015 00:00:00

René Shuman & Angel-EyeOp 16 augustus viert het muziekspektakel 'Elvis & More...' van René Shuman & Angel-Eye haar tienjarig jubileum. Reden voor TV Oranje om juli uit te roepen tot ‘Shuman & Angel-Eye Maand’! Elke zaterdag kun je om 20.00 uur kijken naar een concert van het energieke duo. En voor TV Oranje Supporters zijn er vrijkaarten voor 'Elvis & More...'!

RADIONL & TV Oranje Live 2015
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Tino Martin & Dries Roelvink - 'Plaatje van een vrouw’

Week 28

 Tino Martin & Dries Roelvink
'Plaatje van een vrouw’


TV Oranje is supporter van: