Laatste nieuws

TV Oranje Special over Helemaal Hollands
23-03-2015 00:00:00

Helemaal Hollands in de MaastunnelTV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Zondag 29 maart zie je een TV Oranje Special over het bekende feestduo Helemaal Hollands. Carlo en Leo nemen de kijkers van TV Oranje mee naar een aantal markante plekken in hun geliefde Rotterdam.

Toppers van Oranje in de sneeuw
23-03-2015 00:00:00

Koos Alberts in de Oostenrijkse aflevering van Toppers van OranjeZaterdag 28 maart zie je in Toppers van Oranje de eerste opnames van de feestweek in het Oostenrijkse Westendorf, met optredens van Side Kick, Wilfred Versteeg, Hansi Dré und Marcus, Peter & Melanie Beense, Glenn de Koning, Willem van den Oetelaar, Bob Offenberg, Evert Baptist, Allan Hoekman en Koos Alberts.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Rik Nijman 'Ik laat me niet leven’

Week 13

 Rik Nijman
'Ik laat me niet leven’


TV Oranje is supporter van: