Laatste nieuws

TV Oranje op zwart tijdens dag van nationale rouw
23-07-2014 00:00:00

Dag van nationale rouwUit respect voor de slachtoffers en nabestaanden van de vliegramp in de Oekraïne heeft TV Oranje besloten om vandaag tijdens de dag van nationale rouw de uitzendingen te staken. De programma’s worden hervat op donderdag 24 juli om 00.00 uur.

RADIONL & TV Oranje Live verplaatst naar donderdag
20-07-2014 00:00:00

RADIONL & TV Oranje LiveOp donderdag 24 juli is RADIONL & TV Oranje Live van 14.00 tot 24.00 uur bij de Vestingfeesten in Steenwijk. Dit evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden op woensdag 23 juli maar is verplaatst vanwege de dag van nationale rouw naar aanleiding van de vliegramp in de Oekraïne.

Buma NL 2014

Lees de laatste nieuwtjes van het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Ronnie Ruysdael - 'Onze Keet'

Week 30

 Ronnie Ruysdael
 'Onze Keet'