Laatste nieuws

Marianne Weber - Ode aan de Zangeres Zonder Naam
23-04-2015 00:00:00

Marianne Weber - Ode aan de Zangeres Zonder NaamOp maandag 4 mei geeft Marianne Weber een bijzonder concert in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit laatste concert uit de reeks ‘Sterren aan Zee’ is een ode aan de Zangeres Zonder Naam. TV Oranje geeft je een korting van maar liefst € 10,- op alle eerste, tweede en derde rang en Gold Seat kaarten!

TV Oranje Special over John Spencer
20-04-2015 00:00:00

John SpencerZondag 26 april zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over John Spencer. Thuis in Poppel vertelt John, wiens echte naam Henk van Broekhoven is, over zijn jeugd in Tilburg en zijn lange carrière. In 1959, hij was toen nog maar 14 jaar, maakte hij al zijn debuut op het podium.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Harten 10 'Dat was vroeger’

Week 17

 Harten 10
'Dat was vroeger’


TV Oranje is supporter van: