Laatste nieuws

TV Oranje ontvangt 10.000ste like op Facebook
19-05-2015 00:00:00

TV Oranje ontvangt 10.000ste like op FacebookDinsdag 19 mei heeft de Facebookpagina van TV Oranje de magische grens van 10.000 likes doorbroken. Het toont aan dat de zender met muziek van eigen bodem zich nu ook op het gebied van social media kan verheugen in een steeds grotere populariteit.

Toppers van Oranje
17-05-2015 00:00:00

Pierre van Dam in Toppers van Oranje

Zaterdag 30 mei zie je in Toppers van Oranje opnamen die werden gemaakt in Recreatiecentrum De Biesbosch in Dordrecht, met optredens van Sugarfree, Ron de Ridder, Peter Beense, Marjon van Iwaarden, Pierre van Dam en Rob van Daal.

Bestel nu de CD en maak kans op vrijkaarten voor het uitverkochte concert van normaal in Pesse op 30 mei!
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Samantha Steenwijk - 'Proost op het leven’

Week 22

 Samantha Steenwijk
'Proost op het leven’


TV Oranje is supporter van: