Laatste nieuws

Toppers van Oranje
27-06-2016 00:00:00

Dana Winner in Toppers van OranjeZaterdag 2 juli kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Dana Winner, Raymon Hermans, Nick Koot, Kay van Raamsdonk, Frank van Etten, Frans Theunisz en Jaman.

TV Oranje naar nieuwe frequentie bij CanalDigitaal
24-06-2016 00:00:00

CanalDigitaal / TV VlaanderenTV Oranje gaat de komende weken van frequentie verhuizen bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Tot begin augustus is TV Oranje nog op de oude frequentie te ontvangen. CanalDigitaal en TV Vlaanderen brengen tijdig nieuwe fastscanzenderlijsten uit waardoor je met fastscan-ondersteuning TV Oranje niet hoeft te missen.

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Stef Ekkel & René Karst - ‘Liever te dik in de kist'

Week 26

Stef Ekkel & René Karst
‘Liever te dik in de kist'


TV Oranje is supporter van: