Laatste nieuws

TV Oranje Special over Rob Ronalds
19-09-2016 00:00:00

Rob RonaldsZondag 25 september zie je een special over Rob Ronalds, die vertelt hoe hij in zijn jonge jaren aanvankelijk in de kaas en de klompen terechtkwam. In Amsterdam hadden hij en zijn broer een goed lopende zaak die vooral door toeristen werd bezocht. Maar Rob was ook actief als diskjockey, en zo ontdekte hij een ander talent...

Toppers van Oranje
10-09-2016 00:00:00

Charelle & Franky Falcon in Toppers van OranjeZaterdag 24 september kun je om 19.30 uur kijken naar een nieuwe aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je optredens van Mart Hoogkamer & Willeke Alberti, Martin Vincken, Sugarfree, Gino Graus, Suzie Roose, Chris de Roo, Charelle & Franky Falcon en Rob van Daal.
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Anno Britting - ‘Voor altijd mijn allessie’

Week 38

Anno Britting
‘Voor altijd mijn allessie’


TV Oranje is supporter van: