Laatste nieuws

Oranje Top 30 nu ook bij RADIONL
16-12-2014 00:00:00

RADIONL-DJ Taeke WoudaDe Oranje Top 30 is met ingang van 19 december elke vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur te horen bij RADIONL. Het zorgt voor een nog groter bereik van deze populaire Nederlandstalige hitlijst, die inmiddels door TV Oranje, RADIONL en meer dan tachtig lokale en regionale radio- en tv-zenders wordt uitgezonden.

Facebookactie: win een keuken t.w.v. € 3000,-!
01-12-2014 00:00:00

Keukenskopen.nlRADIONL en TV Oranje gaan in december een gloednieuwe keuken weggeven, ter waarde van maar liefst 3000 euro! Om kans te maken op deze fantastische prijs hoef je alleen maar tussen 1 en 22 december de Facebookpagina van RADIONL én die van TV Oranje te liken. De winnaar wordt woensdag 24 december bekendgemaakt.

Win een keuken!

Feestweek Brixental 2015

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Peter Beense - 'Daar is de Kerst toch voor bedoeld’

Week 51

 Peter Beense
'Daar is de Kerst toch voor bedoeld’