Laatste nieuws

Toppers van Oranje
26-09-2014 00:00:00

Lucas en Gea in Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma Toppers van Oranje. Komende zaterdag zie je optredens van Lucas & Gea, Appie Scheer, Duo NL, Silvia Swart, A3aan Drost, Tonnie, Henk Wijngaard en José Hoebee.

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender 2014'!
16-09-2014 00:00:00

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender 2014'!Televisiegids Totaal TV organiseert voor het zevende achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. TV Oranje eindigt al jaren in de top 3 en hoopt ook dit jaar weer op een hoge eindnotering. Dus ben jij fan van muziek van eigen bodem? Laat dan van je horen en breng een stem uit op TV Oranje. Je maakt ook nog eens kans op een PlayStation 4!

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Joeri Plaizier - 'Raak in mijn hart'

Week 40

 Joeri Plaizier
 'Raak in mijn hart'