Laatste nieuws

Breng je stem uit voor de Buma NL Awards!
28-08-2015 00:00:00

Op 14 september worden in Den Bosch de Buma NL Awards uitgereikt. De winnaars van twee categorieën worden bepaald door de stem van het publiek. Wie is volgens jou het grootste talent en wat is jouw favoriete single van 2015? Breng je stem uit en maak kans op 2 van de 100 vrijkaarten voor de Buma NL Awardshow!

TV Oranje Special over René Schuurmans
25-08-2015 00:00:00

René Schuurmans in de keukenZondag 30 augustus zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over René Schuurmans. De Brabantse zanger vertelt in zijn huis in Maaskantje over zijn bijzondere carrière, die pas rond zijn veertigste is begonnen. Ook zie je de hobby's van René: zijn eigen café naast het huis, de koikarpers in de vijver en lekker kokkerellen.

Breng je stem uit voor de Buma NL Awards!

 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Helemaal Hollands - 'We nemen er een borrel op’

Week 35

Helemaal Hollands
'We nemen er een borrel op’


TV Oranje is supporter van: