Laatste nieuws

Moederdag-Showflitsen bij TV Oranje
03-05-2016 00:00:00

Frans Bauer knuffelt zijn moederKomende zondag is het Moederdag! Bij TV Oranje zijn dan de hele dag extra veel clips te zien waarin moeders centraal staan. Ook zie je Showflitsen waarin bekende Nederlandse artiesten vertellen over hun beleving van Moederdag.

TV Oranje Special over Anita
02-05-2016 00:00:00

AnitaZondag 8 mei zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over zangeres Anita (van de Rapsodies). TV Oranje bezoekt haar thuis, waar ze op de bank vertelt dat ze haar artiestencarrière eigenlijk te danken heeft aan haar vriendinnen. Die hadden haar, zonder haar medeweten, opgegeven voor een talentenjacht.

Win een keuken t.w.v. € 3000,-!
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Jaman - ‘Een Beetje Hoop’

Week 18

Jaman
‘Een Beetje Hoop’


TV Oranje is supporter van: