Laatste nieuws

TV Oranje Specials: Jan Leliveld
19-01-2015 00:00:00

Jan Leliveld op de bloemenveilingTV Oranje presenteert in het nieuwe jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Zondag 25 januari zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Jan Leliveld, die ons meeneemt naar de bloemenveiling in Aalsmeer.

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter’
09-01-2015 00:00:00

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2014’TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2015. Vanaf dinsdag 3 februari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, met als nummer één de ‘Carnavalskneiter’. Artiesten kunnen hun clips nu inzenden!

Feestweek Brixental 2015

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. In sommige gevallen is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen een stem uitbrengen in de Verzoekparade of een boodschap achterlaten in het Gastenboek. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu Over TV Oranje. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Robert Leroy - 'Terug naar een nieuw begin’

Week 4

 Robert Leroy
'Terug naar een nieuw begin’