Laatste nieuws

RADIONL Zomertoer naar Assen
12-06-2018 00:00:00

RADIONL ZomertoerTijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL naar je toe met het gratis toegankelijke evenement de Zomertoer. Daarbij wordt opgetreden door bekende artiesten en verzorgt RADIONL een live uitzending. Op 28, 29 en 30 juni is de Zomertoer te gast in Assen in het kader van het TT Festival.

Een zomer vol TV Oranje Specials!
08-06-2018 00:00:00

TV Oranje Special over George BakerBij TV Oranje is op dit moment een nieuwe serie TV Oranje Specials te zien. Ivo Franklin gaat elke zaterdag om 19.00 uur op bezoek bij een bekende zanger, zangeres of duo. Maar we hebben nog meer in petto, want in de maanden juni, juli en augustus herhaalt TV Oranje de beste specials van de afgelopen jaren!

Bekijk de TV Oranje Nieuwsbrief van deze week
 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. Vaak is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen bijvoorbeeld een stem uitbrengen in de Verzoekparade. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu 'Over TV Oranje'. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Sidney Bischoff - 'Mooi is het leven'

Week 25

Sidney Bischoff - 'Mooi is het leven'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...