Programmering

Toppers van Oranje

Henk Dissel in Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland.  Zaterdag 25 november kun je kijken naar opnamen die werden gemaakt in 't Koetshuis in Nijkerk, met optredens van Zus, Imca Marina, Rob van Daal, Jimmy Kunz, Mart Hoogkamer, Otto Lagerfett en Henk Dissel (foto: TJ-Unlimited). De presentatie is zoals gebruikelijk in handen van Ivo Franklin. De opnamen van Toppers van Oranje kunnen worden bijgewoond door publiek. Meer info over tickets en line-up vind je op www.toppersvanoranje.tv.
 

Verzoekparade

TV Oranje VerzoekparadeVia de TV Oranje Verzoekparade kun je zelf bepalen welke clips worden uitgezonden. Elke dag kun je via deze website een stem uitbrengen op je favoriete clip. De clips met de meeste stemmen zijn elke avond te zien van 18.00 tot 19.00 uur. Alle stemmen voor de Verzoekparade tellen mee voor de eindejaarslijst TV Oranje Top 1000, die eind december bekend wordt gemaakt. Klik hier om nu een stem uit te brengen
 

'DE VLAAMSE TOP 10'

DE VLAAMSE TOP 10Bij TV Oranje kun je elke dinsdag om 21.00 uur kijken naar het muziekprogramma ‘DE VLAAMSE TOP 10’. TV Oranje wil hiermee niet alleen haar Vlaamse kijkers een plezier doen maar ook het Nederlandse publiek een uitstekend programma van hoge muzikale kwaliteit voorschotelen. ‘DE VLAAMSE TOP 10’ is een wekelijkse hitparade gepresenteerd door zangeres Lindsay en zanger en presentator Herbert Verhaeghe.

 

Oranje Top 30

Oranje Top 30De Oranje Top 30 is een initiatief van TV Oranje en RADIONL. De hitlijst geeft zowel gevestigde namen als aanstormende artiesten de gelegenheid om zich een notering en daarmee een hogere uitzendrotatie te verwerven. De lijst wordt samengesteld op basis van verkopen door GfK Retail and Technology Benelux en is bij TV Oranje te zien op vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 16.00 tot 17.00 uur en op zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur. Bij RADIONL is de Oranje Top 30 elke vrijdag te beluisteren van 15.00 tot 18.00 uur, met DJ Taeke Wouda.
 

Elke dag Showflitsen om 19.00 uur

TV Oranje ShowflitsenDe Showflitsverslaggevers van TV Oranje zijn overal in het land aanwezig bij concerten en evenementen om daar achter de schermen korte gesprekken te voeren met Nederlandse artiesten. Ook worden maandelijks opnamen gemaakt in onze studio in Steenwijk. De meest recente Showflitsen zijn dagelijks te zien bij TV Oranje van 19.00 tot 19.30 uur. Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan ook eens naar onze studio en spreek een Showflits in. Op deze manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Lees meer...

 

Elke ochtend Kinderclips!

B-BraveMuziek van eigen bodem is er natuurlijk ook voor kinderen. Elke ochtend kunnen de jongste kijkertjes van TV Oranje daarom van 07.00 tot 08.00 uur genieten van de leukste kinderclips. De leukste liedjes en grootste hits voor kids, van Sarah & Julia tot Kinderen Voor Kinderen en van B-Brave tot Ralf Mackenbach. Schakel dus 's ochtends om zeven uur altijd over naar TV Oranje voor een uur lang onvervalste Nederlandse en Vlaamse kinderhits...!

 

 

De Dikdakkers - ‘Dans! Dans! Dans!’

Week 47

De Dikdakkers
'Dans! Dans! Dans!'


TV Oranje is supporter van:

Puur NL

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...