Maak een opname

Spreek zelf een TV Oranje Showflits in!

Opname van een TV Oranje ShowflitsHeb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. Wil je meer informatie over deze gratis zendtijd? Stuur dan een mailtje naar showflits@tvoranje.nl.
 

Opname van een TV Oranje ShowflitsDe Showflitsen zijn gespreid over de programmering te zien en worden zo mogelijk gevolgd door een clip van de betreffende artiest. Ook zijn de Showflitsen elke avond te zien in een speciaal programma om 19.00 uur en worden ze op deze website geplaatst onder het menu Showflitsen. TV Oranje heeft er geen enkel bezwaar tegen als de Showflitsen (onder bronvermelding) op een eigen website of op YouTube worden geplaatst.
 

Opnamedata 2018

Op onderstaande data ben je bij TV Oranje van harte welkom om een Showflits op te nemen. Stuur een mailtje naar showflits@tvoranje.nl om je aan te melden of voor meer informatie.
 

Zondag 15 april 2018 (14.00 - 20.00 uur)

 

 

Ancora - ‘We zullen haar ooit vinden’

Week 49

Ancora
‘We zullen haar ooit vinden’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...