Laatste nieuws

Breng je stem uit voor de '11 van Oranje'
18-02-2019 00:00:00

TV Oranje en RADIONL zoeken de Carnavalskneiter 2019TV Oranje en RADIONL zijn op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2019. Vanaf maandag 18 februari mag je elf dagen lang stemmen op carnavalsliedjes. De stemming wordt op vrijdag 1 maart om 11.11 uur gesloten. Tussen 12.00 en 14.00 uur wordt dan de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, met als nummer één de ‘Carnavalskneiter’.

Bekijk de TV Oranje Nieuwsbrief van deze week

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. Vaak is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen bijvoorbeeld een stem uitbrengen in de Verzoekparade. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu 'Over TV Oranje'. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Grad Damen - 'Zuiver Hart'

Week 8

Grad Damen - 'Zuiver Hart'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...