Laatste nieuws

Win 2 vrijkaarten voor Heino!
18-01-2019 00:00:00

HeinoDe legendarische Duitse schlagerzanger Heino is bezig met zijn afscheidstournee. Zondag 31 maart komt hij naar de Melkweg in Amsterdam om zijn fans nog één keer te voorzien van een grote dosis feestvreugde. Op de Facebookpagina van TV Oranje worden onder de likers 2 x 2 vrijkaarten verloot voor dit concert!

Stuur je carnavalsclip naar TV Oranje
18-01-2019 00:00:00

Carnaval bij TV OranjeTV Oranje en RADIONL gaan ook dit jaar op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’. Elf dagen lang mogen de kijkers en luisteraars via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. Stuur daarom nu je clip naar TV Oranje!

Bekijk de TV Oranje Nieuwsbrief van deze week

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. Vaak is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen bijvoorbeeld een stem uitbrengen in de Verzoekparade. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu 'Over TV Oranje'. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

Henk Damen - 'Hoe zit het nou met ons'

Week 3

Henk Damen
'Hoe zit het nou met ons'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...