Laatste nieuws

TV Oranje herhaalt special Jan Leliveld
17-08-2017 00:00:00

Jan LeliveldNaar aanleiding van het overlijden van Jan Leliveld herhaalt TV Oranje aanstaande zondag 20 augustus om 20.00 uur de special waarin hij centraal staat. Donderdag werd bekend dat de Nieuwveense zanger op 61-jarige leeftijd is overleden.

RADIONL Zomertoer naar Zwolle en Apeldoorn
11-08-2017 00:00:00

RADIONL ZomertoerTijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL naar je toe met het gratis toegankelijke evenement de Zomertoer. Daarbij wordt opgetreden door bekende artiesten en verzorgt RADIONL een live uitzending. Vrijdag 18 augustus is de Zomertoer te gast in Zwolle, zondag 20 augustus wordt Apeldoorn bezocht.

Korting in onze webshop voor TV Oranje Supporters!

 

Lees de laatste nieuwtjes in het TV Oranje Shownieuws!

Home

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten, met beeld en geluid van digitale kwaliteit. TV Oranje is in heel Nederland via alle kabelexploitanten te ontvangen. Vaak is de ontvangst digitaal, in dat geval is er een digitale ontvanger nodig. In andere gevallen wordt TV Oranje doorgegeven in het analoge basispakket. Bezitters van een schotelantenne kunnen TV Oranje ontvangen in het Familiepakket en het Recreatiepakket van CanalDigitaal, voor België is dat TV Vlaanderen.

TV Oranje is een dynamische zender, die mede wordt vormgegeven door de kijkers en de Nederlandse artiesten. Kijkers kunnen bijvoorbeeld een stem uitbrengen in de Verzoekparade. Artiesten wordt gevraagd om hun videoclip op te sturen naar TV Oranje, meer info vind je onder het menu 'Over TV Oranje'. Op de berichten op deze site is een disclaimer van toepassing.

 

André Hazes - 'Wie kan mij vertellen'

Week 33

André Hazes
'Wie kan mij vertellen'


TV Oranje is supporter van: