Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Sterren van Holland in Concert - Amsterdam

Sterren van Holland in Concert - AmsterdamOp zondag 12 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert voor de derde keer neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten met een Mokums tintje. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van optredens van Tino Martin, Django Wagner, Snollebollekes, Henk Dissel, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Stef Ekkel, Alex, Wesley Klein, Theodoor, Rein Mercha, DJ Coenio en als surprise-act Samantha Steenwijk! Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! De minimumleeftijd voor Sterren van Holland is 18 jaar. Rolstoelen zijn van harte welkom maar er is geen apart vak, alleen staanplaatsen. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Concert in Amsterdam door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Allerlaatste jubileumconcert Rob de Nijs 75 jaar

Jubileumconcert Rob de Nijs in het AFAS Circustheater ScheveningenOp maandag 18 juni aanstaande is het zover. Dan zal Rob de Nijs zijn allerlaatste jubileumconcert verzorgen in het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater van Scheveningen. Na afloop is er een groot feest! Als je als artiest 75 bent geworden en met je 35e theatertour door Nederland en België trekt, kom je er niet onderuit om daar even bij stil te staan. Heel even maar, want Rob kijkt nog steeds liever vooruit dan achterom. De éminence grise van de zangers van de Lage Landen laat in zijn jubileumconcert zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers van de afgelopen vijftig jaar de revue passeren. Vooraf en in de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de hits van Rob de Nijs spelen op een concertvleugel. Ook krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis.
 

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 25,50, € 40,50, € 55,50 (Gouden Rang – de mooiste plaatsen voor in de zaal) en Platina rang € 98,50 (stoelen op rij 1, 2 en 3). Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of via internet op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Rob de Nijs in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Ontvang een CD kado!

Ben je nog geen TV Oranje Supporter? Dan biedt TV Oranje je toch een speciaal voordeel als je nu kaarten boekt voor dit concert. Vul bij het bestellen de actiecode CDKADO in en je ontvangt na afloop van het concert een CD van Rob de Nijs kado!
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Sidney Bischoff - 'Mooi is het leven'

Week 25

Sidney Bischoff - 'Mooi is het leven'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...