Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

MEGA HOLLANDS XXL

MEGA HOLLANDS XXLZaterdag 21 oktober keert het evenement MEGA HOLLANDS XXL terug naar De Cour in Terheijden (even ten noorden van Breda). Met live optredens van twaalf Hollandse artiesten, een geweldige lichtshow en een supersfeer wordt dit weer een avondje uit om nu al in je agenda te zetten! Je kunt deze keer genieten van optredens van topartiesten als Roy Donders, John de Bever, Sieneke, Willem Barth, Jeffrey Heesen, Jaman, Ferry de Lits, Jeffrey Kuipers, Nick Koot, Berry Daamen en David van Oosterhout. De deuren gaan open om 19.00 uur, de optredens beginnen om 20.00 uur. Kaarten kosten € 15,- in de voorverkoop en zijn te bestellen via www.megahollandsxxl.nl. Tickets aan de deur kosten € 20,-. Let op, want op = op! Er zijn ook VIP kaarten beschikbaar, deze kosten € 80,- (all inclusive). Lees meer...
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor MEGA HOLLANDS XXL door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

'Doe's Gek' - Kinderfeest in de IJsselhallen

'Doe's Gek'De oud-organisatoren van LEGO WORLD komen tijdens de herfstvakantie terug met een gloednieuw evenement, gericht op kinderen van 4 t/m 14 jaar. Van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van 'Doe's Gek', een spetterende belevenis waar kinderen kunnen spelen, kunnen ravotten, kunnen dromen, kunnen fantaseren, kunnen dansen en kunnen leren. Ruim 15.000 m² kinderplezier onder één dak en dat alles voor één prijs. Ook de LEGO stenen ontbreken niet op dit knotsgekke evenement. Doe's Gek is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn te koop via doesgek.nl.
 

Doe's GekLEGO club 'De Bouwsteen' vult maar liefst 5.000 m² met de meest waanzinnige LEGO bouwwerken. Naast het LEGO thema worden er nog twaalf kinderwerelden gecreëerd. Elke wereld herbergt zijn eigen belevenis. Doe’s Gek prikkelt de kinderen in hun eigen fantasiewereld. De gamehal, kermisattracties, hindernisbanen, bioscoop, springkussens, race circuit en live optredens zorgen ervoor dat de dag om zal vliegen.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor 'Doe's Gek' door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.
 

Ammerse Piraten Feest

Ammerse Piraten FeestNadat vorig jaar het tienjarig jubileum gevierd werd, gaat het befaamde Ammerse Piraten Feest in 2017 stug door met wederom een prachtig festival! Op zaterdag 14 oktober zal  Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet met optredens van niemand minder dan Jan Smit, John de Bever, Stef Ekkel, Snollebollekes, René Karst en DJ Robert Pouwels. Ook op vrijdag 13 oktober is het al feest, dan met DJ Paul Elstak, De Alpenzusjes en DJ Jeroen van Dam. Tickets voor de vrijdag kosten € 12,50, voor de zaterdag € 17,50 en een passe-partout heb je voor € 25,-. Meer info vind je op deammersepiraten.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de zaterdagavond van het Ammerse Piraten Feest door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Den Dungen Zingt Hollands!

Den Dungen Zingt Hollands!Na het grote succes van vorig jaar zal op zaterdag 30 september de tweede editie plaatsvinden van ‘Den Dungen Zingt Hollands’. Het plaatsje Den Dungen, een paar kilometer ten zuiden van Den Bosch, staat die dag in het teken van een Nederlandstalig muziekfeest zonder weerga. In de sfeervol ingerichte Jacobahal zal worden opgetreden door topartiesten als Roy Donders, Snollebollekes, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Jaman, Kapalone, Jimmy Geerts en Mario Mulder. Kom ook naar dit gezellige meezingfeest in Den Dungen en sluit de zomer af in stijl! Kaarten kosten slechts €15, - en zijn online te bestellen via www.zingthollands.nl. De tickets zijn ook te koop bij alle Primera-winkels in Nederland.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Den Dungen Zingt Hollands door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Heel Holland op z'n Kop

Heel Holland op z'n KopVan oktober tot december kun je in de Nederlandse theaters genieten van ‘Heel Holland op z’n Kop’, het leukste meezingspektakel met de allergrootste Hollandse hits! Je kent ze allemaal van radio en tv, met de grote hits van o.a. Wim Sonneveld en Johnny Jordaan tot André Hazes, Marco Borsato, Toontje Lager, Bløf, Doe Maar, Koos Alberts, Frans Bauer en Het Goede Doel. Ondersteund door de BOSCO Big Band zorgen Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp voor een waar feestje in de zaal. Blijven zitten is geen optie en niet meezingen al helemaal niet. Een avond naar het theater is waarschijnlijk nog nooit zo leuk geweest! ‘Heel Holland op z’n Kop’ is dit najaar te zien in de onderstaande theaters. Tickets zijn te bestellen via de Nationale Theaterkassa. Wil je de laatste ontwikkelingen volgen en een kijkje nemen achter de schermen van de show? Kijk dan op de Facebookpagina van ‘Heel Holland op z’n Kop’.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor een voorstelling naar keuze van ‘Heel Holland op z’n Kop’ door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer. Geef alsjeblieft duidelijk aan welke voorstelling je bij wilt wonen. Let op: het aantal vrijkaarten is beperkt. Als er voor een voorstelling geen vrijkaarten meer beschikbaar zijn, staat dit hieronder aangegeven.
 

Speeldata 'Heel Holland op z'n Kop'
 

Donderdag 19 oktober 20.15 uur
Kennemer Theater, Beverwijk
 

Zaterdag 21 oktober 20.00 uur
Oude Luxor Theater, Rotterdam (première)
 

Zondag 22 oktober 11.00 uur
Chassé Theater, Breda
 

Vrijdag 27 oktober 20.00 uur
Theater Geert Teis, Stadskanaal
 

Zaterdag 28 oktober 20.00 uur
Theater De Lampegiet, Veenendaal
 

Woensdag 1 november 20.15 uur
De Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
 

Donderdag 16 november 20.15 uur
Theater De Leest, Waalwijk
 

Vrijdag 17 november 20.15 uur
Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur
 

Zaterdag 18 november 20.15 uur
Schouwburg en Congrescentrum Het Park, Hoorn
 

Vrijdag 1 december 20.15 uur
CineCity XL, Vlissingen
 

Vrijdag 8 december 20.15 uur
Theater het Kruispunt, Barendrecht
 

Toppers van Oranje in Nijkerk

Ivo Franklin presenteert Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Deze tv-opnamen kunnen worden bijgewoond door publiek. Zondag 22 oktober is Toppers van Oranje van 14.00 tot 18.00 uur te gast in het Koetshuis in Nijkerk, waar wordt opgetreden door meer dan veertig Nederlandse topartiesten. De presentatie is in handen van Ivo Franklin. Tickets kosten € 12,50 online en € 15,- aan de deur. Meer info vind je op toppersvanoranje.tv.
 

TV Oranje Supporters kunnen een vrijkaart aanvragen voor Toppers van Oranje in Nijkerk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, o.v.v. het supporternummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Echte Vrienden - 'We zullen allemaal een keer naar boven gaan'

Week 38

Echte Vrienden - 'We zullen
allemaal een keer naar boven gaan'


TV Oranje is supporter van: