Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Mega Woonwagen Feest - Fandag Henk Damen

Fandag Henk DamenZaterdag 29 september strijkt het rondreizende Mega Woonwagen Feest neer in De Ster in Nieuwkuijk. De avond staat deze keer geheel in het teken van de Fandag van Henk Damen, die voor deze gelegenheid een groot aantal muzikale gasten heeft uitgenodigd. Je kunt genieten van optredens van Django Wagner, Johan Heuser, Willem Barth, Rein Mercha, Dean Saunders, Henk Bernard, Jaman, Franky Falcon, Rinus Ponsen, Karin Welsing, Peter van der Velden, Nick Vermeulen, William van Engelen, Bernard van Maurik, Erik Schreuders, Boy Lever, August van Engelen, Jim Mulder, Owen van Kol, Marco Dekkers, Mike Griek, Nelis Heesbeen, Ricardo Rossin, Joey Bos en Marc Lapré. Dat wordt weer een avond vol sfeer, meezingen en gezelligheid! De deuren gaan open om 19.00 uur, tickets zijn in de voorverkoop te bestellen via ticketpoint.nl.
 

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor de Fandag van Henk Damen in De Ster in Nieuwkuijk. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.
 

Sterren van Holland in Ahoy

Sterren van Holland in AhoyHet topevenement Sterren van Holland gaat opnieuw een feestje bouwen in Rotterdam Ahoy! Op vrijdag 21 september kun je van 18.00 tot 01.00 uur genieten van een heerlijk programma. Niemand minder dan Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner staan als ‘Echte Vrienden’ op het podium en zullen een geweldige show verzorgen. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn ook optredens van topartiesten als Tino Martin, Henk Dissel, John West, Snollebollekes, Samantha Steenwijk, Sander Kwarten, Alex en DJ Coenio. Dat gaat een lekker feestje worden! Bestel nu je tickets à € 29,50 (excl. fee) via sterrenvanholland.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Ahoy Rotterdam door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Jordaan ‘A-Meezing’ Festijn in Hoorn

Jordaan ‘A-Meezing’ FestivalLiefhebbers van het levenslied opgelet! Op zondag 26 augustus vindt de eerste editie van het Jordaan ‘A-Meezing’ Festijn plaats in het Julianapark in Hoorn. Deze dag staat alles in het teken van de leukste Amsterdamse én Hollandse artiesten. Zing met hen mee en vier het leven op een prachtig festivalterrein met maar liefst drie area’s, meer dan dertig artiesten, plek voor 5000 bezoekers én onbeperkte gezelligheid. Op het programma staan topartiesten als Tino Martin, Rein Mercha, Robert Leroy, Quincy, Denny Braaf, Yves Berendse, Dario, Nick Stricker, Mike Peterson, Martin Vincken, Jan Spel, Nico Landers, René Rietbergen, Brian Stricker, DJ Roy en vele anderen. Bestel nu je ticket voor slechts € 12,50 (ex fee) via jordaanevenementen.nl!
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Jordaan ‘A-Meezing’ Festijn door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

René Shuman & Angel-Eye - ELVIS & MORE 2018

ELVIS & MORE 2018ELVIS & MORE is de geweldige liveshow van René Shuman & Angel-Eye rondom de muziek van Elvis Presley. Op zaterdag 25 augustus zullen zij met hun uitgebreide showorkest terugkeren naar het prachtige Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam voor een wervelend concert. "Elvis is vanaf het allereerste moment ook onze inspiratie geweest, zoals inmiddels voor vele generaties", aldus René Shuman. “We zien het als onze missie om zijn muziek te blijven spelen en levend te houden. En daarom maken we er altijd een groots rock 'n roll-feest van. Kom meezingen, dansen, gewoon luisteren of wat dan ook; laten we de muziek van Elvis vooral samen vieren!” Samen met Angel-Eye speelt René tijdens ELVIS & MORE ook muziek van vrienden en inspiratiebronnen van ‘The King’, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers. Kaarten voor het concert zijn te bestellen via de website elvisandmore.com.
 

Voor TV Oranje Supporters zijn inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor Elvis & More 2018.
 

Puur Hollands Outdoor in Nijmegen

Puur Hollands Outdoor 2018Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 26 augustus voor het tweede achtereenvolgende jaar een outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. De hele dag staat weer in het teken van de leukste en gezelligste feestartiesten, onder wie Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Jannes, Tino Martin, Wesley Klein, Django Wagner, Henk Dissel, Snollebollekes, Raymon Hermans, Alex, John de Bever, John West, Theodoor en DJ Coenio. De speciale après ski tent wordt op zijn kop gezet door de Alpenzusjes, Feestteam, Jettie Pallettie, Thorsten von Lippe Beisterfeld, Ronnie Ruysdael, Otto Lagerfett, Lamme Frans, One Two Trio en DJ Michelski. Ook zijn er kermisattracties, eetkraampjes en merchandise-stands. Om 13.00 uur gaan de deuren open, de optredens duren tot 22.00 uur. De minimale leeftijd is achttien jaar. Kaarten kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via puurhollands.eu.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands Outdoor 2018 door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Alex - ‘Ik schreeuw ’t van de daken’

Week 33

Alex - 'Ik schreeuw 't van de daken'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...