Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Jan Keizer & Anny Schilder brengen de hits van BZN

Jan Keizer & Anny Schilder in het AFAS Circustheater ScheveningenOp maandag 7 mei verzorgen Jan Keizer & Anny Schilder een groot theaterconcert waarbij ze alle hits van BZN uit de afgelopen vijftig jaar ten gehore brengen. Dit eenmalige concert vindt plaats in misschien wel het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Na een volledig uitverkochte zaal in 2016 vertolken Jan en Anny nog één keer de tijdloze muziek van BZN, live met band! Vooraf, in de pauze en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van BZN spelen op een concertvleugel. Ook  krijgt iedereen na afloop een grote fotokaart mee naar huis, en uiteraard willen Jan en Anny deze graag voor jou signeren. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 25,50, € 40,50, € 55,50 (Gouden Rang) of € 98,50 (Platina Rang - plaatsen op rij 1, 2 en 3). Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of via internet op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.
 

Voor TV Oranje Supporters zijn inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor Jan Keizer & Anny Schilder in het Circustheater Scheveningen. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Stuur daarvoor een mailtje naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Ontvang een CD kado!

TV Oranje biedt je toch een speciaal voordeel als je nu kaarten boekt voor Jan Keizer & Anny Schilder in het AFAS Circustheater. Vul bij het bestellen de actiecode CDKADO in en je ontvangt na afloop van het concert een CD van Jan & Anny kado!
 

Jubileumconcert 25 jaar Marianne Weber met John de Bever

Marianne Weber & John de Bever in het AFAS Circustheater in ScheveningenOp maandag 23 april viert Marianne Weber haar 25-jarig artiestenjubileum in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Samen met John de Bever en de bekende Marcel Fisser Band zingt de Koningin van het levenslied alle grote hits die ze de afgelopen 25 jaar had. Vanzelfsprekend doen John en Marianne ook een aantal duetten. De avond is extra bijzonder omdat dit het enige concert is dat Marianne Weber dit jaar geeft! Vooraf, in de pauze en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Marianne en John spelen op een concertvleugel. Na afloop is er een swingende afterparty. Verder krijgt iedere bezoeker een herinnering mee naar huis. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 25,50, € 40,50, € 55,50 (Gouden Rang) of € 98,50 (Platina Rang - plaatsen op rij 1, 2 en 3). Tickets zijn te bestellen bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of via internet op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat een deel naar KWF Kankerbestrijding.
 

Wegens grote belangstelling zijn er inmiddels helaas geen vrijkaarten meer beschikbaar voor het jubileumconcert van Marianne Weber.
 

Night of the Stars in Maastricht

Night of the Stars in MaastrichtNa meerdere edities in onder meer Rotterdam Ahoy gaat het populaire muziekevenement  Night of the Stars op zaterdag 12 mei een feestje bouwen in ’t MECC te Maastricht. Alleen de grootste feestartiesten staan op het podium, dus het belooft weer een mooie avond te worden. Zet 12 mei maar vast in je agenda, want dan kun jij een feestje bouwen met topartiesten als Tino Martin, Django Wagner, John West, Snollebollekes, John de Bever, Wesley Klein, René Schuurmans, Alex, Raymon Hermans, Theodoor en DJ Coenio. Tickets kosten €29,50 en zijn te bestellen via de website van Night of the Stars.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Night of the Stars in Maastricht door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Kom naar Nacht van Oranje!

Nacht van OranjeDonderdag 26 april staat Rotterdam Ahoy weer volledig in het teken van Nacht van Oranje, die dit jaar alweer zijn 26e editie beleeft! Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Op het affiche staan topartiesten als André Hazes, Corry Konings, Dennie Christian, Wolter Kroes, Gents, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, René Schuurmans, John West, Lawineboys en Rob de Nijs. Uiteraard is Lee Towers de afsluiter. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 23,- (incl. 3,- servicekosten). Klik hier voor meer informatie en om tickets te bestellen
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Nacht van Oranje door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Wesly Bronkhorst - 'Trots op jou'

Week 16

Wesly Bronkhorst - ‘Trots op jou’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...