Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.
 

Nieuwe supporters drie maanden gratis lid

Let op: het is op dit moment extra voordelig om TV Oranje Supporter te worden. Want als je je nu aanmeldt en betaalt, ben je lid tot januari 2020. Voor hetzelfde geld ben je dus bijna drie maanden langer lid en kun je gebruik maken van alle voordelen!
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Het Grote Meezingfeest in Leeuwarden

Grote Meezingfeest LeeuwardenZet zaterdag 24 november maar in je agenda, want dan vindt Het Grote Meezingfeest voor de eerste keer plaats in Leeuwarden. De voorgaande edities in Drachten waren een groot succes: uit heel Nederland kwamen artiesten en fans naar Friesland voor een feest zonder weerga! Ook bij deze Leeuwarder editie wordt alles uit de kast getrokken om er een ware topavond van te maken. Je kunt genieten van topartiesten als Marianne Weber, Jannes, Sieneke, Peter Beense, Peter Koelewijn, John de Bever, Ancora, Bouke, Lytse Hille, Jaman, Judith Peters, Bertus, Ricky, Reina, Hessel Wijkstra, André Kooistra, Romana en Jelle Jitse. De deuren gaan open om 18.00 uur, een ticket heb je al voor € 22,50. Je kunt ook kiezen voor vervoers- en overnachtingsopties in de Friese hoofdstad. Meer informatie is te vinden op hetgrotemeezingfeest.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Grote Meezingfeest in Leeuwarden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

'Doe's Gek' in de IJsselhallen

Doe's GekVan donderdag 25 t/m zondag 28 oktober keert het knotsgekke evenement Doe's Gek terug naar de IJsselhallen in Zwolle! De eerste, succesvolle editie van 2017 was met meer dan 10.000 bezoekers een denderend succes. Ook dit jaar worden kinderen weer uitgedaagd om te kijken, voelen, proeven, luisteren en vooral om lekker GEK te doen. Vanzelfsprekend ontbreken de LEGO stenen niet. Doe’s Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie. Het is vooral leuk voor basisschoolkinderen tussen de 4 en 11 jaar. Maar ook ouders kijken hun ogen uit. Is er nog een jonger broertje of zusje? Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen! Ruim 15.000 m² kinderplezier onder één dak en dat alles voor één prijs. Doe's Gek is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn te koop via doesgek.nl.
 

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor Doe's Gek. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.
 

Albumpresentatie Henk Bernard

Albumpresentatie Henk BernardOp zaterdag 24 november presenteert Henk Bernard zijn nieuwe album in De Ster in Nieuwkuijk. Samen met zijn fans gaat de populaire levensliedzanger uit Sint-Michielsgestel er een prachtige avond van maken! Er zijn gastoptredens van niemand minder dan Wesly Bronkhorst, Sieneke, Stef Ekkel, Jacques Herb, Joey Hartkamp en Mart Hoogkamer. De deuren gaan open om 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur. Het VIP-programma begint om 18.00 uur met een warm en koud buffet. De minimumleeftijd is 16 jaar. Kijk voor meer info op henkbernard.nl.
 

Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de albumpresentatie van Henk Bernard. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.
 

De 'Nacht van Holland' in Zwolle

Nacht van HollandOp vrijdag 23 november vindt een nieuwe editie van de 'Nacht van Holland' plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken. Ook deze keer komt een aantal echte topartiesten naar Zwolle: Tino Martin, Jannes, John de Bever, Snollebollekes, Henk Dissel, Stef Ekkel, John West, Jeffrey Heesen, Alex en Coenio. Het evenement duurt van 19.00 tot 02.00 uur. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee). Kijk voor meer informatie op de website van de 'Nacht van Holland' en bestel nu je kaarten!
 

Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor de 'Nacht van Holland' in Zwolle. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supportersnummer.
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Raymon Hermans - 'Officieel'

Week 43

Raymon Hermans - 'Officieel'


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...