Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Extra voordeel
Het is op dit moment extra voordelig om TV Oranje Supporter te worden. Want als je je nu aanmeldt en betaalt, ben je lid tot januari 2019. Voor hetzelfde geld ben je dus bijna drie maanden langer lid en kun je gebruikmaken van alle voordelen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Koos Alberts Awards

Koos Alberts AwardsOp zondag 14 januari 2018 zullen in de A9 Studios in Uitgeest voor de derde keer de Koos Alberts Awards worden uitgereikt. Genomineerd hiervoor zijn enkele landelijk bekende artiesten die het afgelopen jaar een opvallende muzikale prestatie hebben geleverd. Bovendien zijn per provincie een aantal opkomende talenten genomineerd, die eveneens kans maken op een Award. De prijzen zijn verdeeld over veertien categorieën, het publiek mag op dit moment via de website een stem uitbrengen. Tijdens de feestelijke Award Show worden de landelijke en provinciale winnaars bekendgemaakt. De show duurt van 14.00 tot 18.00 uur, ga voor tickets en meer informatie naar koosalbertsawards.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Koos Alberts Awards door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Mega Woonwagen Feest - Wintereditie

Mega Woonwagen Feest - WintereditieZaterdag 16 december strijkt het rondreizende Mega Woonwagen Feest neer in bar-dancing 'De Hoeve' in Groesbeek, voor een speciale Wintereditie. Tijdens deze donkerste dagen van het jaar kun je je binnen warmen aan de muziek van topartiesten als John de Bever, Willem Barth, Rein Mercha, Bouke, Theo van Cleeff, Grad Damen, Henk Damen, Wesley Klein, Tony van Boxtel, Mart Hoogkamer, Rinus Ponssen, Henk Janssen (Fantasticos), Justin de Wildt, Ron a'Dam, Mike Griek, Rick Kreté, Nelis Heesbeen en Pietje Veraart. Het wordt een avond vol sfeer, meezingen en gezelligheid! De deuren gaan open om 19.45 uur, het feest duurt tot plusminus 02.00 uur. Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop en zijn te bestellen via ticket2get.com. Tickets aan de deur kosten € 20,-. Er is tevens een beperkt aantal vip-kaarten beschikbaar. Kijk voor meer info op de Facebookpagina van het Mega Woonwagen Feest.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Mega Woonwagen Feest in Groesbeek door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

John de Bever NieuwJaarsParty 2018

John de Bever NieuwJaarsParty 2018Op maandag 1 januari presenteert John de Bever zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op champagne en optredens van vijftien Nederlandse topartiesten. Tevens presenteert hij zijn nieuwe album 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'. Geniet samen met John en zijn muzikale vrienden van een spetterend begin van het nieuwe jaar! Tickets voor de John de Bever NieuwJaarsParty kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar in de Shop op www.johndebever.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de John de Bever NieuwJaarsParty 2018 door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Jubileumconcert Henk Bernard

Jubileumconcert Henk BernardVrijdag 1 december 2017 zit Henk Bernard tien jaar in het vak. De populaire volkszanger uit Sint Michielsgestel wil dit jubileum graag vieren samen met al zijn fans. In Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch verzorgt hij daarom die avond een liveshow van maar liefst twee uur! Daarbij komen ook enkele bekende collega’s van Henk de zaal op zijn kop zetten, onder wie Jannes, Rein Mercha, Wesly Bronkhorst en Jacques Herb. Wil jij samen met duizenden andere fans het jubileumconcert meemaken? Bestel dan nu je tickets (à € 18,50) via de website van Henk Bernard. Tickets zijn ook te koop bij alle winkels van Primera.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een vrijkaart voor het jubileumconcert van Henk Bernard door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Nacht van Holland 2017

Nacht van Holland 2016Op vrijdag 24 november 2017 vindt er een nieuwe editie van de Nacht van Holland plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken en een aantal van de beste artiesten van het land komen naar Zwolle. De Nacht van Holland heeft ook dit jaar een line-up met alleen maar topartiesten die je de hele avond gaan vermaken: Jannes, André Hazes, Snollebollekes, Henk Dissel, Django Wagner, Stef Ekkel, John de Bever, Jordy van den Boer en Coenio. Het evenement duurt van 19.00 tot 02.00 uur en is alleen toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee). Kijk voor meer informatie op de website van de Nacht van Holland en bestel nu je kaarten!
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een vrijkaart voor de Nacht van Holland door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.
 

Heel Holland op z'n Kop

Heel Holland op z'n KopVan oktober tot december kun je in de Nederlandse theaters genieten van ‘Heel Holland op z’n Kop’, het leukste meezingspektakel met de allergrootste Hollandse hits! Je kent ze allemaal van radio en tv, met de grote hits van o.a. Wim Sonneveld en Johnny Jordaan tot André Hazes, Marco Borsato, Toontje Lager, Bløf, Doe Maar, Koos Alberts, Frans Bauer en Het Goede Doel. Ondersteund door de BOSCO Big Band zorgen Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp voor een waar feestje in de zaal. Blijven zitten is geen optie en niet meezingen al helemaal niet. Een avond naar het theater is waarschijnlijk nog nooit zo leuk geweest! ‘Heel Holland op z’n Kop’ is dit najaar te zien in de onderstaande theaters. Tickets zijn te bestellen via de Nationale Theaterkassa. Wil je de laatste ontwikkelingen volgen en een kijkje nemen achter de schermen van de show? Kijk dan op de Facebookpagina van ‘Heel Holland op z’n Kop’.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor een voorstelling naar keuze van ‘Heel Holland op z’n Kop’ door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer. Geef alsjeblieft duidelijk aan welke voorstelling je bij wilt wonen. Let op: het aantal vrijkaarten is beperkt. Als er voor een voorstelling geen vrijkaarten meer beschikbaar zijn, staat dit hieronder aangegeven.
 

Speeldata 'Heel Holland op z'n Kop'
 

Vrijdag 1 december 20.15 uur

CineCity XL, Vlissingen
 

Vrijdag 8 december 20.15 uur
Theater het Kruispunt, Barendrecht
 

Toppers van Oranje in Nieuwkuijk

Ivo Franklin presenteert Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Deze tv-opnamen kunnen worden bijgewoond door publiek. Zondag 26 november is Toppers van Oranje van 14.00 tot 18.00 uur te gast in De Ster in Nieuwkuijk, waar wordt opgetreden door John de Bever, Dries Roelvink, Willem Barth, Henk Damen, Rob van Daal, Marco de Hollander, Mick Harren, Dirk Meeldijk, Ronnie van Bemmel, Theodoor, Henk Wijngaard, Johnny Gold, Driekes, Johnny Romein en vele anderen. De presentatie is in handen van Ivo Franklin. Tickets kosten € 10,- online en € 12,50 aan de deur. Meer info vind je op toppersvanoranje.tv.
 

TV Oranje Supporters kunnen een vrijkaart aanvragen voor Toppers van Oranje in Nieuwkuijk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, o.v.v. het supporternummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

De Dikdakkers - ‘Dans! Dans! Dans!’

Week 47

De Dikdakkers
'Dans! Dans! Dans!'


TV Oranje is supporter van:

Puur NL

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...