Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.
 

Sterren van Holland in Concert

Sterren van Holland in ConcertOp zondag 13 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert voor de tweede keer neer in het Arenapark te Amsterdam. Vorig jaar was het een superfeest en ook deze keer kun je genieten van een heerlijk programma. Dat wordt dus volop meezingen met André Hazes, Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Danny Froger, Wesley Klein, John de Bever, Snollebollekes, Pascal Redeker, Alex en DJ Coenio. Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! De optredens beginnen om 13.00 uur en gaan door tot 22.00 uur. De minimumleeftijd voor Sterren van Holland is 18 jaar. Rolstoelen zijn van harte welkom maar er is geen apart vak, alleen staanplaatsen. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Concert door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Piratenfeest Goes

Piratenfeest GoesKom zondag 28 mei meezingen, klappen en dansen op het eerste Piratenfeest in Goes! Het gaat een onvergetelijke middag worden in de grote zaal van Bowling Goes aan het Da Vinciplein (naast de Zeelandhallen). Er wordt opgetreden door een aantal echte topartiesten, onder wie natuurlijk ook enkele bekende namen uit Zeeland. Vanaf 15.00 uur kun je genieten van onder anderen Wesly Bronkhorst, Havenzangers 2.0, Henk Wijngaard, Anita & Ed, Stanley Hazes, Marco de Hollander, Susanna Veldmeijer, Michael Venicio, Alex Krijnen, Demy de Groot, Riny Valentijn, Tom Witsenburg, Alwin Rennen en Michael Angelo. De zaal gaat open om 14.30 uur, tickets kosten €17,50 in de voorverkoop. Parkeren is gratis! Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.piratenfeestgoes.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Piratenfeest Goes door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.
 

Toppers van Oranje in Nijkerk

Ivo Franklin presenteert Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Deze tv-opnamen kunnen worden bijgewoond door publiek. Zondag 18 juni is Toppers van Oranje te gast in het Koetshuis Partycentrum te Nijkerk. Van 14.00 tot 18.00 uur kun je genieten van optredens van o.a. Henk Dissel, Willem Barth, Samantha Steenwijk, Jeffrey Heesen, Yves Berendse, Grad Damen, New Timeless, Sasja Brouwers, Dean Saunders, Rob Zorn, Aukje Fijn, Hessel Wijkstra, Raymon Hermans, Wesley Ponsen, Joey Hartkamp, Marlane, Wimmie Bouma, Frank van Etten, Charelle, Johnny Romein, Pierre & Manon, Jordy Falcon, Rik Nijman, Theodoor en vele anderen De entree is € 12,50 in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa. Meer info vind je op toppersvanoranje.tv.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Toppers van Oranje in Nijkerk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Jeffrey Heesen - 'Jij'

Week 21

Jeffrey Heesen
'Jij'


TV Oranje is supporter van: