Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Puur Hollands in Den Bosch

Puur Hollands in Den BoschOp vrijdag 6 april is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie van Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland. Er zijn optredens van Tino Martin, Wesley Klein, René Schuurmans, Henk Dissel, Snollebollekes, Alex, Raymon Hermans, John de Bever, Gino Graus, John West, Jeffrey Heesen, Henk Bernard en DJ Coenio. Het belooft weer een geweldig feest te worden, waarbij de Brabanthallen worden omgetoverd tot de gezelligste kroeg van heel Nederland! Om 19.00 uur gaan de deuren open, de avond duurt tot 02.00 uur. Kaarten kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via puurhollands.eu.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands in Den Bosch door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Het Grote Meezingfeest in Drachten

Het Grote MeezingfeestZet zaterdag 31 maart maar vast in je agenda, want dan vindt in Drachten weer Het Grote Meezingfeest plaats. De vorige edities waren een groot succes: uit heel Nederland kwamen artiesten en fans naar Friesland voor een feest zonder weerga! Ook bij deze derde editie zal de megatent op zijn kop worden gezet door zo’n 5000 enthousiaste feestvierders. Je kunt genieten van optredens van Snollebollekes, Roy Donders, Dennie Christian, Ronnie Ruysdael, Bouke, Lytse Hille, John West, René Karst, Wesley Klein, De Doelleazen, Zanger Rinus, Wimmie Bouma, Havenzangers, Otto Lagerfett, Marlous, Tjeerd, José Wolters, Trienes, Hessel Wijkstra, Bert Zwier, Evert Wolters, Emile Hartkamp, Antonio, Bertus en Auke. De deuren gaan open om 18.00 uur, een ticket heb je al vanaf € 20,-. Je kunt ook kiezen voor vervoers- en overnachtingsopties. Meer informatie is te vinden op www.hetgrotemeezingfeest.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Het Grote Meezingfeest in Drachten door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Frans Bauer in het Circustheater Scheveningen

Frans Bauer in het Circustheater ScheveningenOp maandag 12 maart geeft Frans Bauer een feestelijk concert in misschien wel het mooiste theater van Nederland: het Circustheater Scheveningen. Door muziekkenners is dit theater uitgekozen tot het theater waar muziek het mooist klinkt in Nederland! De populaire volkszanger zal in het kader van zijn ‘Tour de Frans’ al zijn grote hits ten gehore brengen. Maar een avond met Frans Bauer is inmiddels, na meer dan 1000 succesvolle theatervoorstellingen, méér dan een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits. De moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaretvoorstelling niet zou misstaan. Strijk neer in het rode pluche en laat je meeslepen in een avond ongedwongen vermaak van Nederlandse bodem. 'Tour de Frans' is een fonkelnieuwe avondvullende live voorstelling, onder begeleiding van toporkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company. Vooraf en in de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Frans spelen op een grote concertvleugel! Verder krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis.
 

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 22,-, € 37,- of € 52,-. Gouden Rang kaarten zijn de mooiste plaatsen in de voorzaal, inclusief een kopje koffie of thee. Met een Gouden Rang kaart ontvang je na het concert tevens een prachtig en uniek cadeau! Tickets zijn te bestellen bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of veilig via internet op musicoflife.ntk.nl.
 

Wegens zeer grote belangstelling zijn er voor Frans Bauer in het Circustheater inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor TV Oranje Supporters.
 

Toppers van Oranje in Nijkerk

Ivo Franklin presenteert Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Deze tv-opnamen kunnen worden bijgewoond door publiek. Zondag 22 april is Toppers van Oranje van 14.00 tot 18.00 uur te gast bij Het Koetshuis in Nijkerk, waar wordt opgetreden door ruim veertig Nederlandse topartiesten. De presentatie is in handen van Ivo Franklin. Tickets kosten € 10,- in de voorverkoop (excl. servicekosten) en zijn te bestellen via toppersvanoranje.tv.
 

TV Oranje Supporters kunnen een vrijkaart aanvragen voor Toppers van Oranje in Nijkerk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, o.v.v. het supporternummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Thomas Luijf - 'Als ik jou aankijk'

Week 8

Thomas Luijf
‘Als ik jou aankijk’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...