Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.
 

Mega Jordaan Festijn 2017 - Purmerend

Mega Jordaan FestijnGoed nieuws voor de liefhebbers van het Nederlandse lied in Noord-Holland en omstreken: na een uiterst succesvolle eerste editie keert het Mega Jordaan Festijn op zaterdag 26 augustus terug naar het Leeghwaterpark in Purmerend! Ook dit jaar heeft de organisatie enkele grote publiekstrekkers weten te strikken. Maar liefst twintig artiesten treden op, onder wie Gerard Joling, Peter Beense, Bonnie St. Claire, Dries Roelvink, Dario, John West, Dean Saunders, Lesley Williams, Johnny Romein, Danny Nicolay, Johan Kettenburg en vele anderen. Het recept voor het Mega Jordaan Festijn blijft onveranderd; de grootste feestartiesten, de beste feesthits, gezellige foodstands en een markt. De aanvangstijd is 14.00 uur. Kaarten kosten € 12,50 en zijn te bestellen via jordaan-festijn.nl. Let op, want de ticketprijs gaat binnenkort omhoog naar € 17,50!
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Mega Jordaan Festijn door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Puur Hollands Outdoor in Nijmegen

Puur Hollands OutdoorPuur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, gaat zondag 27 augustus voor de eerste keer een outdoor festival organiseren. Het Goffertpark in Nijmegen is die dag dé plek voor iedereen die houdt van een heerlijk Hollands feestje. De hele dag staat in het teken van de leukste en gezelligste feestartiesten, met optredens van Jeroen van der Boom, Jannes, Tino Martin, Django Wagner, René Schuurmans, Henk Dissel, John West, Stef Ekkel, Snollebollekes, Alex, John de Bever, Helemaal Hollands, Frank Smeekens, Otto Lagerfett, Peter Loree, Die Tolle leute, Cooldown Café, Feestteam, Alpenzusjes, Gertjan Wels, DJ Coenio en DJ Michelski. Ook zijn er kermisattracties, eetkraampjes, merchandise-stands en zelfs een après ski tent voor iedereen die niet kan wachten tot de winter. Om 13.00 uur gaan de deuren open, de optredens duren tot 22.00 uur. De minimale leeftijd is achttien jaar. Kaarten kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via puurhollands.eu.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands Outdoor door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Breda in Concert 2017

Breda in Concert 2017Op zaterdag 29 juli kun je weer genieten van het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant! De vierde editie van Breda in Concert wordt van 14.00 tot 23.00 uur gehouden op het Chasséveld in het centrum van Breda, met opnieuw een geweldig programma. Er zijn deze keer optredens van Gerard Joling, John de Bever, Gebroeders Ko, Tino Martin, René Schuurmans, Sieneke, John West, Roy Donders, Stef Ekkel, Snollebollekes, Wesley Klein, Arjon Oostrom, Ferry de Lits, Jaman, Jan van Est, Jeffrey Heesen, Jelle B, Jeroen  van Zelst, Nelis Leeman, Raymon Hermans en Sander Kwarten. Kaarten à € 19,50 zijn verkrijgbaar via bredainconcert.com of een vestiging van Primera bij jou in de buurt. Je kunt ook kiezen voor een speciaal VIP-arrangement. De minimale leeftijd van Breda in Concert is 16 jaar. Klik hier voor meer informatie
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Breda in Concert door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Sterren van Holland in Concert - A'dam

Sterren van Holland in ConcertOp zondag 13 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert voor de tweede keer neer in het Arenapark te Amsterdam. Vorig jaar was het een superfeest en ook deze keer kun je genieten van een heerlijk programma. Dat wordt dus volop meezingen met André Hazes, Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Danny Froger, Wesley Klein, John de Bever, Snollebollekes, Pascal Redeker, Alex en DJ Coenio. Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! De optredens beginnen om 13.00 uur en gaan door tot 22.00 uur. De minimumleeftijd voor Sterren van Holland is 18 jaar. Rolstoelen zijn van harte welkom maar er is geen apart vak, alleen staanplaatsen. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.
 

Voor TV Oranje Supporters zijn helaas geen vrijkaarten meer beschikbaar voor Sterren van Holland in Concert. Je kunt nog wel op de reservelijst worden geplaatst. Stuur voor meer informatie een mailtje naar supporters@tvoranje.nl.
 

Toppers van Oranje in Kropswolde

Ivo Franklin presenteert Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Deze tv-opnamen kunnen worden bijgewoond door publiek. Zondag 30 juli is Toppers van Oranje vanaf 14.00 uur te gast op de Rietzoom in het Groningse Kropswolde, waar wordt opgetreden door Monique Smit, Frank van Etten, Henk Wijngaard, Stad en Land, Leo Nardell, Henk Damen, Lucas & Gea, Bert Zwier, Frank Verkooyen, Colinda & Daisy, Rudy de Wit, Chris de Roo, Tina Trucker, Danny Terp en vele anderen. De entree is € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa. Meer info vind je op toppersvanoranje.tv.
 

TV Oranje Supporters kunnen een vrijkaart aanvragen voor Toppers van Oranje in Kropswolde door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl, onder vermelding van het supporternummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Frank van Etten - 'Huisje op wielen'

Week 30

Frank van Etten
'Huisje op wielen'


TV Oranje is supporter van: