Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.
 

Nieuwe supporters een maand gratis lid

Let op: het is op dit moment extra voordelig om TV Oranje Supporter te worden. Want als je je nu aanmeldt en betaalt, ben je lid tot januari 2020. Voor hetzelfde geld ben je dus een maand langer lid en kun je gebruik maken van alle voordelen!
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter
 

Nederlands IJsbeelden Festival

Nederlands IJsbeelden FestivalHet Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 15 december 2018 tot en met zondag 3 maart 2019 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld gaan in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Het thema 'Wereldberoemde verhalen' wordt uitgebeeld in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel zes meter hoog. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Romeo en Julia, de Drie Musketiers, Robin Hood, Allice in Wonderland en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt.
 

Nederlands IJsbeelden FestivalHet Nederlands IJsbeelden Festival is voorzien van een gezellig horecaplein met winterse hapjes en drankjes. Online tickets kosten € 14,50, kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen € 10,- en kinderen t/m 3 jaar hebben vrij entree. Let op: de kassaprijs is hoger. Klik hier voor meer informatie
 

Voor TV Oranje Supporters zijn wegens grote belangstelling inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle.
 

 

 

John de Bever NieuwJaarsParty 2019

John de Bever NieuwJaarsParty 2019Op dinsdag 1 januari presenteert John de Bever zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op champagne en optredens van meer dan vijftien Nederlandse topartiesten, onder wie Django Wagner, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Johan Heuser en vele anderen. John de Bever zingt natuurlijk ook zijn échte levensliedjes, begeleid door accordeonist Manfred Jongenelis en toetsenist Jheron van der Heijden. Geniet samen met John en zijn muzikale vrienden van een spetterend begin van het nieuwe jaar! Tickets voor de John de Bever NieuwJaarsParty kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar in de Shop op www.johndebever.nl.
 

De vrijkaarten voor de John de Bever NieuwJaarsParty 2019 zijn inmiddels allemaal vergeven. TV Oranje Supporters kunnen zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Stuur hiervoor een mailtje naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.
 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Ancora - ‘We zullen haar ooit vinden’

Week 49

Ancora
‘We zullen haar ooit vinden’


TV Oranje is supporter van:

Oranje Top 30

De Oranje Top 30 bij jouw
lokale omroep? Lees meer...