Supporteracties

Word supporter van TV Oranje

Word Supporter van TV Oranje!Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!
 

Maak gebruik van de gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de onderstaande concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik.
 

Piratenfeest Goes

Piratenfeest GoesKom zondag 28 mei meezingen, klappen en dansen op het eerste Piratenfeest in Goes! Het gaat een onvergetelijke middag worden in de grote zaal van Bowling Goes aan het Da Vinciplein (naast de Zeelandhallen). Er wordt opgetreden door een aantal echte topartiesten, onder wie natuurlijk ook enkele bekende namen uit Zeeland. Vanaf 15.00 uur kun je genieten van onder anderen Wesly Bronkhorst, Havenzangers 2.0, Henk Wijngaard, Anita & Ed, Stanley Hazes, Marco de Hollander, Susanna Veldmeijer, Michael Venicio, Alex Krijnen, Demy de Groot, Riny Valentijn, Tom Witsenburg, Alwin Rennen en Michael Angelo. De zaal gaat open om 14.30 uur, tickets kosten €17,50 in de voorverkoop. Parkeren is gratis! Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.piratenfeestgoes.nl.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Piratenfeest Goes door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.
 

Kom naar Nacht van Oranje!

Nacht van Oranje in Rotterdam AhoyWoensdag 26 april staat Rotterdam Ahoy volledig in het teken van Nacht van Oranje, dat in 2017 zijn 25-jarig bestaan viert! Alle reden dus om tijdens deze Koningsnacht een nóg groter Oranjefeest te vieren met een super line-up. Op het affiche staan Frans Bauer, André Hazes, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, René Schuurmans, Alex, Stef Ekkel, John West, Jannes en de internationale feestact Vengaboys. Uiteraard is Lee Towers de traditionele afsluiter. Artiesten brengen louter hun grootste hits die via lichtkranten uit volle borst meegezongen kunnen worden. Dat wordt dus urenlang feesten en genieten van Hollands topentertainment. De deuren gaan open om 18.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 19,- (excl. servicekosten). Klik hier voor meer informatie en om nu kaarten te bestellen
 

Voor TV Oranje Supporters zijn inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar.
 

Toppers van Oranje in Nijkerk

Ivo Franklin presenteert Toppers van OranjeBij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’, dat maandelijks wordt opgenomen op wisselende locaties in Nederland. Deze tv-opnamen kunnen worden bijgewoond door publiek. Zondag 18 juni is Toppers van Oranje te gast in het Koetshuis Partycentrum te Nijkerk. Van 14.00 tot 18.00 uur kun je genieten van optredens van maar liefst veertig van jouw favoriete Nederlandstalige artiesten! De entree is € 12,50 in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa. Meer info vind je op toppersvanoranje.tv.
 

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Toppers van Oranje in Nijkerk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.

 

Klik hier om je nu aan te melden als TV Oranje Supporter

 

 

Ferry de Lits & Jill Helena - 'Vraag niet meer waarom'

Week 17

Ferry de Lits & Jill Helena
'Vraag niet meer waarom'


TV Oranje is supporter van: