RADIONL Zomertoer van start in Assen

|  

RADIONL Zomertoer 2019

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en is er een live radiouitzending vanaf locatie.

Assen - 27, 28, 29 juni

Donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is de RADIONL Zomertoer elke avond vanaf 20.00 uur te gast op de Brink in Assen, in het kader van het TT Festival. Onderstaand zie je per dag welke artiesten  optreden.

Donderdag 27 juni
Jan Smit, Jannes, Samantha Steenwijk, D!kdakkers, Vinzzent, Mart Hoogkamer, Lytse Hille, Otto Lagerfett, Robert Pater, Chris de Roo, Erik van Klinken, Kevin Smit, Stevan Bloema, Alex en Jordy v/d Boer.

Vrijdag 28 juni
René Froger, Ancora, Pascal Redeker, Jan Spel, Jaman, Burdy, Marco Schouten, Lucas & Gea, Leo Nardell, Susanna Veldmeijer, Wannebiezz, Kevin Paré, Klazina, Leroy en DeWitten, Joy Woelders, Hessel & Ineke, Richelle van Ling en André Kooistra.

Zaterdag 29 juni
Marco de Hollander, Havenzangers, Jeffrey Kuipers, Marlous, Marlane en Band Summerland.

Heerhugowaard - 7 juli

Op zondag 7 juli strijkt de RADIONL Zomertoer van 12.00 tot 18.00 uur neer op IJsbaan 't Kruis in Heerhugowaard. Er zijn optredens van Frans Duijts, John de Bever, Henk Dissel, John West, René Karst, Wesly Bronkhorst, Ancora, Jan Keizer & Anny Schilder, Belinda Kinnaer, Helemaal Hollands, Mike Peterson, Joost de Vries, Raymon Hermans, Marlous, Gino Graus, Yves Berendse, Sven Versteeg, Susanna Veldmeijer, Kimberly, Margretha & Albert, John Eeltink, René Eshuijs, Sidney Bischoff en Martin Vincken & Michel.

Bakkeveen - Vrijdag 16 augustus

Vanaf 12.00 uur, in het kader van het Dodo Festival. Meer informatie volgt...

Zwolle - Vrijdag 16 augustus

Vanaf 19.00 uur, in het kader van het Stratenfestival Zwolle. Meer informatie volgt...

Apeldoorn - Zondag 25 augustus

Vanaf 12.00 uur op De Voorwaarts. Meer informatie volgt...

Ridderkerk - Zaterdag 14 september

Vanaf 19.00 uur op het Koningsplein. Meer informatie volgt...