Like TV Oranje op Facebook en win een CD

|  

Jannes - 'Liever bij jou'

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 20.900 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Speciaal omdat het zomer is, gaan we deze keer maar liefst zeven CD's verloten onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 21.000 likes bereiken!

Je maakt kans op 'Liever bij jou', het gloednieuwe album van Jannes, 'Geluk' van Robert Pater, Het verzamelalbum '10 Jaar - Het beste van' van Django Wagner, 'Gevangen door geluk' van A3aan Drost, 'Overeind' van Roland Verstappen en de verzamelalbums 'Muziekfeest op het Plein 4' en 'Hollandse Hit Kanjers vol. 2'. Wil je kans maken op één van deze albums? Klik dan hier en 'like' TV Oranje