RADIONL Zomertoer naar Apeldoorn

|  

RADIONL Zomertoer 2019

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en is er een live radiouitzending vanaf locatie.

Apeldoorn - Zondag 25 augustus

Zondagmiddag 25 augustus is de RADIONL Zomertoer van 12.00 tot 17.00 uur te vinden op de Voorwaarts in Apeldoorn, met optredens van Django Wagner, Danny de Munk, René Schuurmans, René Karst, Peter Beense, Monique Smit, Alex, Jeffrey Heesen, Jan Spel, Wesley Klein, Raymon Hermans, Yves Berendse, Jaman, Roy Donders, Belinda, Otto Lagerfett, Gino Graus, Lytse Hille, Alpenzusjes, Wendy Woop, Dennis van Dijkhuizen, Marlane en Sidney Bischoff.

Ridderkerk - Zaterdag 14 september

Zaterdagavond 14 september is de RADIONL Zomertoer vanaf 18.00 uur te vinden op het Koningsplein in Ridderkerk, met optredens van Frans Bauer, Helemaal Hollands, Marco de Hollander, Ancora, Gebroeders Ko, Vinzzent, Grad Damen, Raymon Hermans, Gino Graus, Bob Offenberg, Deurzakkers, Wannebiezz, Mick Harren, Yosee, Rudy de Wit, Perry Zuidam, Deon Leon, Wesley Ponsen, Zus, Dennis Jones, Gerry Holland en John Eeltink.