Vrijkaarten voor Henk Bernard Live in Concert

|  

Henk Bernard Live in Concert

Al ruim tien jaar zingt Henk Bernard de mooiste Nederlandstalige songs uit eigen en andermans repertoire. Na vele hits en albums is het tijd voor een nieuwe show: Henk Bernard Live in Concert. Vrijdag 24 januari verzorgt de populaire levensliedzanger een groots concert in de Ster in Nieuwkuijk. Onder begeleiding van de fantastische band Tilt zal de sympathieke Brabander twee uur lang zijn nummers ten gehore brengen. Daarnaast kun je deze avond genieten van gastoptredens van niemand minder dan Jannes, Stef Ekkel en Helemaal Hollands! Het belooft een prachtig concert te worden, dat je zeker niet mag missen! Tickets zijn te bestellen via de website van Henk Bernard

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Henk Bernard Live in Concert door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.