Jubileumconcert Frans Bauer – ontvang een originele mok kado!

|  

Op maandag 16 maart viert Frans Bauer zijn 25-jarig jubileum met een feestelijk concert in het AFAS Circustheater Scheveningen. Het is een toepasselijke locatie, want de populaire volkszanger stond ook 25 jaar geleden hier al op de planken. “Vroeger toen ik klein was ging ik vaak met mijn vader en moeder naar het strand in Scheveningen. We reden dan altijd langs dit theater. Ik vond het prachtig mooi en imposant en dacht: daar zou ik wel eens binnen willen kijken. En nooit had ik durven dromen dat ik nu al 25 jaar, ieder jaar een concert mag geven in dit fantastische theater.”

Het wordt dan ook ongetwijfeld een prachtig jubileumconcert. Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, kun je genieten van een oergezellig avondje 'Frans Bauer'. Vol Hollandse hits, spektakel en natuurlijk de gulle lach van Frans. Als speciale gast komt Sieneke een aantal duetten met Frans meezingen. Wat denk je van: ‘De Regenboog’ en ‘Op weg naar het geluk’?

Na afloop van dit feestelijke concert is er ook nog een spetterende afterparty met een aantal grote verrassingen, waaronder een live optreden. Bij binnenkomst krijg je een glas champagne, wijn, bier of jus d'orange aangeboden en daarnaast staan er verschillende versnaperingen op tafel.

KLIK HIER OM NU KAARTEN TE BESTELLEN

Let op: Frans Bauer mok kado namens TV Oranje

Tik bij je bestelling de actiecode FRANSBAUERMOK in en ontvang bij je bestelling een prachtige, originele Frans Bauer mok!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Voor geregistreerde TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor dit concert. Supporters kunnen zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer. Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...