‘De week van Jeffrey Heesen’ bij TV Oranje en RADIONL

|  

‘De week van Jeffrey Heesen’ bij TV Oranje en RADIONL
 
De komende maanden zetten TV Oranje en RADIONL elke week een Nederlandse artiest in het zonnetje. Tijdens ‘De week van…’ zijn extra veel clips en liedjes van deze artiest te zien en te horen. Daarbij geeft hij of zij bovendien zelf een toelichting op de muziek. Met dit initiatief willen TV Oranje en RADIONL de artiesten een steuntje in de rug geven, nu ze vanwege de maatregelen rond de coronacrisis niet kunnen optreden. De actie loopt in elk geval tot 1 september.

Tijdens 'De week van...' kan er door de kijkers en luisteraars worden gestemd voor een Top 10 van de betreffende artiest. Dat kan van maandag tot en met donderdag via de website van RADIONL. Deze Top 10 wordt vervolgens door TV Oranje uitgezonden op zaterdag van 19.00 tot 20.00 uur. Bij RADIONL is de Top 10 op vrijdag verspreid over de dag te horen.

Vanaf maandag 6 juli is het ‘De week van Jeffrey Heesen', met veel muziek van deze Brabantse zanger.