Nieuwe TV Oranje Supporters twee maanden gratis lid

|  

Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan ontvang je tevens een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal.

TV Oranje Supporters maken normaal gesproken ook kans op vrijkaarten voor concerten en evenementen met Nederlandse muziek. Zoals je weet zijn vanwege de coronacrisis het afgelopen jaar veel grote evenementen en concerten afgelast.  Daardoor waren er helaas heel weinig vrijkaarten beschikbaar voor de supporters. Wij vinden dit natuurlijk erg jammer en hopen dat er snel weer tickets voor evenementen beschikbaar zijn. We gaan ervan uit dat er in 2021 weer veel meer mogelijk zal zijn!

Nieuwe Supporters twee maanden gratis lid

Let op: het is op dit moment extra voordelig om TV Oranje Supporter te worden. Want als je je nu aanmeldt en betaalt, ben je lid tot 1 januari 2022. Voor het zelfde geld ben je dus twee maanden langer lid en kun je volgend jaar gebruikmaken van alle voordelen! Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!