Winnaars Kerst- en Nieuwjaarswensactie zijn bekend

|  

Win 100 euro met je Kerst- en/of Nieuwjaarsgroet!

Eind december heeft een groot aantal TV Oranje-kijkers en artiesten weer een Kerst- of Nieuwjaarswens ingesproken via de TV Oranje app. Daar was een speciale actie aan gekoppeld in het kader van de Feestmaand bij TV Oranje, want de 15 leukste wensen worden deze keer beloond met een geldprijs van 100 euro! Inmiddels zijn de winnaars bekend, onderstaand vind je alle namen. Iedere winnaar zal persoonlijk bericht krijgen van TV Oranje. Gefeliciteerd! Heb je nog een vraag over deze actie, stuur dan een mail naar promotie@tvoranje.nl.

Dicky Huurneman
Mariska Pegrum
Wesley Zwanepol
Grace Reece
Wessel Verberg
Andy de Witt
Helene Lafeber
Peter Kienhuis
Erik van de Venne
Gretha Bult
Robin Alberts
BenooZ
Ilse Jansen
Richard Craane
John van Tongeren

Je kunt alle Kerst- en Nieuwjaarswensen terugkijken op het YouTube-kanaal van TV Oranje.