RADIONL Zomertoer is weer op pad

|  

RADIONL Zomertoer 2023

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en is er een live radiouitzending vanaf locatie. De komende weken is de RADIONL Zomertoer in de onderstaande plaatsen.

Moergestel - zondag 11 augustus

De RADIONL Zomertoer strijkt op zondag 11 augustus neer op het Sint Jansplein in Moergestel. Om 14.00 uur barst het feest los en zullen er optredens zijn van diverse artiesten. Mis het niet en kom langs, de toegang is gratis! Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.

Groningen - woensdag 28 augustus

Op woensdag 28 augustus is de RADIONL Zomertoer in Groningen. Vanaf 17.00 uur wordt op de Vismarkt opgetreden door een groot aantal artiesten. De toegang is ook hier gratis, meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ridderkerk - zaterdag 14 september

De RADIONL Zomertoer strijkt op zaterdag 14 september vanaf 17.00 uur neer op het Koningsplein in Ridderkerk. Meer info volgt.