Prijsvraag Mega Kermis Uden: de winnaars zijn bekend!

|  

Mega Kermis Uden 2024

Van vrijdag 19 t/m zondag 28 juli staat het Brabantse Uden weer helemaal in het teken van de befaamde Mega Kermis! Op de pleinen in het centrum kun je genieten van een groot aantal sensationele attracties, een kinderkermis en natuurlijk heerlijke kermislekkernijen. Naast de inmiddels bekende toppers als Booster Maxxx en de Base Jumper zullen de Sound Machine en Hurricane dit jaar tot de attracties behoren. Deze zijn nog niet eerder in Uden te zien geweest en zijn echte publiektrekkers. Een primeur voor Nederland is het SpukSchloss, waar het voor iedereen ouderwets griezelen wordt. Op het Mondriaanplein staat de Move It, een ruimteobject dat op alle mogelijke manieren loopings maakt, en op de Markt staat de sensationele Fly Zone waarbij je 60 meter de lucht in wordt geschoten. Verder kun je natuurlijk lekker smullen van churro’s, curryworsten, oliebollen en suikerspinnen! Alle informatie vind je op kermisuden.nl.

TV Oranje organiseerde een prijsvraag waarbij 5 x 2 VIP-strippenkaarten konden worden gewonnen voor de Mega Kermis Uden. De winnaars zijn maandag 15 juli bekendgemaakt:

Evelien van Doren - Volkel
Grad van Hoesel - Zoelmond
Yvonne Celen - Gemert
Björn Jacobs - Boxmeer
Chantal Verstegen - Uden

Zij krijgen via email persoonlijk bericht en ontvangen hun VIP-strippenkaarten z.s.m. per post. TV Oranje wenst iedereen heel veel plezier op de Mega Kermis Uden!