Kom naar de Nacht van Oranje!

|  

Nacht van Oranje

Vrijdag 26 april staat Rotterdam Ahoy weer volledig in het teken van Nacht van Oranje! Tijdens de Koningsnacht gaat het dak eraf met bekende vaderlandse artiesten die hun grootste hits zingen. Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Dat wordt urenlang meezingen, feesten en genieten van Hollands topentertainment! Op het affiche van Nacht van Oranje 2019 staan Gerard Joling, Django Wagner, Samantha Steenwijk, Danny de Munk, GENTS, Snollebollekes, René Schuurmans, John West, Het Feestteam, Gebroeders Ko, Alex, De Alpenzusjes en Pater Moeskroen, en natuurlijk is Lee Towers de afsluiter. De presentatie is in handen van Niels Houtepen. Het spektakel begint om 19.45 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 23,-. Klik hier voor meer info

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Nacht van Oranje 2019 (arenavloer) door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.