Word supporter van TV Oranje

Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen en ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal. Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!

Maak gebruik van gratis entreebewijzen

TV Oranje Supporters kunnen gebruik maken van gratis entreebewijzen en kortingen voor de lopende concerten en evenementen. Iedere supporter heeft recht op 1 gratis entreebewijs of korting per evenement, zolang de voorraad strekt. De entreebewijzen en kortingsacties zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Lees meer...

Bestaande supporters opgelet – kloppen jouw gegevens nog?

Om goed contact te kunnen onderhouden met de TV Oranje Supporters, is het belangrijk dat wij het juiste mailadres en andere contactgegevens hebben. Het komt voor dat mensen ooit een nieuw mailadres hebben gekregen en zich daarmee alleen opnieuw hebben aangemeld voor de nieuwsbrief. Daardoor staat dat nieuwe mailadres dan niet bij ons geregistreerd in het overzicht van TV Oranje Supporters. Dus ben je Supporter en heb je de afgelopen jaren een nieuw mailadres gekregen of zijn er andere gegevens gewijzigd? Geef dan de aanpassingen zo spoedig mogelijk aan ons door via supporters@tvoranje.nl.