John de Bever Nieuwjaarsparty 2020

John de Bever Nieuwjaarsparty 2020Woensdag 1 januari presenteert John de Bever voor de tiende keer zijn ‘Nieuwjaarsparty’ in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op een glaasje champagne en tien van de allerbeste Nederlandstalige artiesten! Bij deze jubileumeditie kun je genieten van optredens van onder anderen Sieneke, Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman én een surprise guest. John de Bever zingt natuurlijk ook zijn eigen levensliedjes, waarbij hij zal worden begeleid door toetsenist Jheron van der Heijden. Feest, zing en dans mee in het prachtige Gala-Paviljoen van de Collse Hoeve! Tickets kosten 17,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen in de Shop op johndebever.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor John de Bever Nieuwjaarsparty door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Henk Bernard Live in Concert

Henk Bernard Live in ConcertAl ruim tien jaar zingt Henk Bernard de mooiste Nederlandstalige songs uit eigen en andermans repertoire. Na vele hits en albums is het tijd voor een nieuwe show: Henk Bernard Live in Concert. Vrijdag 24 januari verzorgt de populaire levensliedzanger een groots concert in de Ster in Nieuwkuijk. Onder begeleiding van de fantastische band Tilt zal de sympathieke Brabander twee uur lang zijn nummers ten gehore brengen. Daarnaast kun je deze avond genieten van gastoptredens van niemand minder dan Jannes, Stef Ekkel en Helemaal Hollands! Het belooft een prachtig concert te worden, dat je zeker niet mag missen! Tickets zijn te bestellen via de website van Henk Bernard

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Henk Bernard Live in Concert door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Helden van Holland in Barneveld

Helden van HollandZaterdag 16 november kun je in de Veluwehal in Barneveld je de longen uit je lijf zingen tijdens de eerste editie van Helden van Holland, hét Nederlandstalige meezingspektakel van de Veluwe! Er is flink uitgepakt voor deze eerste editie, want dit jaar zorgen niemand minder dan Snollebollekes, Tino Martin, John West, Frans Duijts en Henk Dissel voor een ongeëvenaard feestgehalte. DJ Willow  zorgt ervoor dat je tussen de optredens niet stil hoeft te blijven staan. Helden van Holland duurt van 19.00 tot 1.00 uur, de minimumleeftijd is 18 jaar. De Veluwehal ligt op 5 minuten lopen van NS-Station Barneveld Centrum. Tickets kosten € 27,50 (exclusief service fee) en zijn te bestellen via heldenvanholland.live

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Helden van Holland door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

De Nacht van Holland

Nacht van Holland 2019Op vrijdag 22 november is er een nieuwe editie van de 'Nacht van Holland' in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, draait alles om Nederlandstalige muziek en oer-Hollandse gezelligheid. Kom naar Zwolle voor een avond lang dansen, feesten, proosten en meezingen! Zoals gebruikelijk staat er weer een aantal topartiesten op het affiche: Jannes, Snollebollekes, Samantha Steenwijk, John de Bever, Henk Dissel, Alex, John West, Zanger Kafke en DJ Coenio. Het evenement duurt van 19.00 tot 02.00 uur, de toegang is vanaf 18 jaar. Tickets kosten € 34,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via de site van de Nacht van Holland. Lees meer…

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Nacht van Holland door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Puur Hollands in Den Bosch

Puur Hollands in Den BoschOp vrijdag 15 november is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie van Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland. Daarbij kun je opnieuw genieten van optredens van een aantal echte topartiesten. Deze keer zijn dat Tino Martin, Snollebollekes, Lange Frans, John West, Henk Dissel, Alex, Rein Mercha, Jeffrey Heesen, Jordy van den Boer en DJ Coenio. Het belooft dus weer een geweldig feest te worden, waarbij de Brabanthallen zullen worden omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nederland! De avond duurt van 19.00 tot 02.00 uur, kaarten kosten € 34,50 en zijn te bestellen via puurhollands.eu.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Het Schlager Festival in Eindhoven

Het Schlager Festival in EindhovenHet befaamde Schlager Festival, dat voorheen elk jaar plaatsvond in Kerkrade, is terug van weggeweest op een geheel nieuwe locatie. Op zaterdag 14 december is het Beursgebouw in Eindhoven de plek waar je als schlagerliefhebber moet zijn, met optredens van een aantal absolute topartiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zwitserse ster Beatrice Egli, zangeres Nicole (Ein bisschen Frieden), de razend populaire DJ Ötzi uit Oostenrijk en schlagerlegende Tony Marshall? Maar ook onze ‘eigen’ Dennie Christian, de bekende schlagerband Fernando Express en Die Holländer prijken op het affiche. De presentatie van het Schlager Festival is bovendien in handen van niemand minder dan Hein Simons. Dat wordt een schlageravond om nooit te vergeten! Wees er op tijd bij en bestel nu vast je tickets via schlagerfestival.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Schlager Festival in Eindhoven door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.