De 'Nacht van Oranje' in Ahoy

Nacht van OranjeVrijdag 26 april staat Rotterdam Ahoy weer volledig in het teken van Nacht van Oranje! Tijdens de Koningsnacht gaat het dak eraf met bekende vaderlandse artiesten die hun grootste hits zingen. Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Dat wordt urenlang meezingen, feesten en genieten van Hollands topentertainment! Op het affiche van Nacht van Oranje 2019 staan Gerard Joling, Django Wagner, Samantha Steenwijk, Danny de Munk, GENTS, Snollebollekes, René Schuurmans, John West, Het Feestteam, Gebroeders Ko, Alex, De Alpenzusjes en Pater Moeskroen, en natuurlijk is Lee Towers de afsluiter. De presentatie is in handen van Niels Houtepen. Het spektakel begint om 19.45 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 23,-. Klik hier voor meer info

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Nacht van Oranje 2019 (arenavloer) door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

 

Jeffrey Heesen in Concert

Jeffrey Heesen in ConcertIn 2015 maakt hij een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht 'Bloed, Zweet & Tranen' op SBS6. Zijn performance én uitstraling werden door de jury bejubeld. Nederland is sindsdien een topartiest rijker: Jeffrey Heesen. Zaterdag 13 april trakteert de Brabantse zanger in Theater Markant in Uden op een Show met een hoofdletter. Met zijn 15-koppige band zingt hij zijn bekende hits als 'Mag ik de zon laten schijnen' en 'De wereld is van ons'. Jeffrey laat je ook meezingen met zijn nieuwste album 'Verbintenis'. De zaal gaat open om 19.00 uur, de avond duurt tot 00.30 uur. Tickets kosten € 29,50. Met een VIP ticket (€ 99,-) heb je toegang tot het VIP-balkon en zijn alle drankjes en hapjes inbegrepen. Klik hier voor meer informatie

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Jeffrey Heesen in Concert door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.

 

Rucphen Zingt Hollands XXL

Rucphen Zingt Hollands XXLNa een geheel uitverkochte eerste editie in 2018 keert het populaire evenement Rucphen Zingt Hollands op zaterdag 13 april terug naar het Brabantse plaatsje. Tijdens deze spetterende tweede editie kun je genieten van optredens van topartiesten als Django Wagner, Wesly Bronkhorst, John West, Raymon Hermans, Henk Dissel, Ferry de Lits, Sieneke, Xerxes Naseri, Tony van den Dungen, Youri Sprenkels, Sam van Velthoven en nog een aantal verrassingen. Sportcentrum De Vijfsprong in Rucphen zal weer helemaal worden omgetoverd tot een Hollandse Muziektempel. De deuren gaan open om 19.15 uur, het evenement duurt van 19.45 tot 01.00 uur. Tickets kosten € 20,- in de voorverkoop, een VIP-ticket kost € 80,-. Klik hier voor meer informatie

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Rucphen Zingt Hollands XXL door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.

 

Theaterconcert Rob de Nijs 'Niet voor het Laatst'

Theaterconcert Rob de Nijs - 'Niet voor het laatst'Na een compleet uitverkocht Circustheater in 2018 heeft Rob de Nijs direct besloten het volgende grote concert aan te kondigen. Op maandag 25 maart a.s. geeft hij wederom een groot concert in misschien wel een van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen! Het wordt een compleet nieuwe show waar nu al over gesproken wordt. Een avond vol hits, verrassingen en nog veel meer.

Een artiest met een oeuvre zoals Rob de Nijs dat in jaren heeft opgebouwd, zou makkelijk op zijn lauweren kunnen rusten en de hits van weleer het werk laten doen. Toch maakt hij diep in zijn zesde decennium als artiest gewoon weer een nieuw album, ‘Niet voor het Laatst’, én komt hij met een nieuw, gelijknamig, theaterprogramma waar de bevlogenheid en ambitie vanaf spatten. De CD bevat bijdragen van o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Spinvis, Paskal Jakobsen (BLØF) en Belinda Meuldijk. In het theater zal hij naast een aantal songs van dit album ook al zijn grote hits uit het verleden laten horen. De titel is veelzeggend: we gaan nog heel veel van Rob de Nijs horen… én zien!

Het concert begint om 20.00 uur. Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding. Reserveer nu de mooiste plaatsen en geniet van de mooiste liedjes van Rob in een van de mooiste zalen van ons land!

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Rob de Nijs in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Ontvang een CD kado!

Ben je nog geen TV Oranje Supporter? Dan biedt TV Oranje je toch een speciaal kado als je nu kaarten boekt voor dit concert: een prachtige CD met Nederlandstalige artiesten. Ga naar cdactie.ntk.nl of bel 0900 9203 en vermeld bij je telefonische reservering ‘TV Oranje CD-actie’.

 

Het Grote Meezingfeest in Drachten - Birthday Edition

Het Grote Meezingfeest Drachten - Birthday EditionZet zaterdag 6 april maar in je agenda, want dan viert Het Grote Meezingfeest de 'Birthday Edition’ in de Evenementenhal in Drachten (het voormalige Fries Congrescentrum). Organisator Lytse Hille viert die dag zijn verjaardag en trekt daarom alles uit de kast om iedereen een geweldige avond te bezorgen. Kom het feestje meevieren en geniet van topartiesten als Jan & Anny, Peter Beense, Samantha Steenwijk, George Baker, Stef Ekkel, Henk Bernard, Lytse Hille, Kevin Smit, Jaman, Rob Zorn, Otto Lagerfett, Alpenzusjes, Ferry de Lits, Ronald, Zware Jongens, Bertus, Maria Goosen, Robert Pater, Remco, De Uitlopers, Auke, Erik van Klinken, Marco Schuitemaker en André Kooistra. De deuren gaan open om 18.00 uur, een ticket heb je al voor € 23,50. Meer informatie is te vinden op hetgrotemeezingfeest.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Grote Meezingfeest in Drachten door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

 

Puur Hollands in de Brabanthallen

Puur Hollands in de BrabanthallenPuur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk evenement waar alle topartiesten wel eens op de bühne hebben gestaan. Op vrijdag 22 maart is er een spetterende nieuwe editie in de Brabanthallen te Den Bosch, die op hun kop zullen worden gezet door Tino Martin, Jannes, Django Wagner, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Alex, Rein Mercha, De Alpenzusjes, Kafke en DJ Coenio. Het belooft weer een geweldig feest te worden, waarbij de Brabanthallen worden omgetoverd tot de gezelligste kroeg van heel Nederland! De optredens duren van 19.00 tot 02.00 uur. Tickets kosten € 30,75 en zijn te bestellen via puurhollands.eu.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

 

Dana Winner – Theatertournee Eerste liefde

Dana Winner - 'Eerste liefde'Met haar nieuwe theaterconcert Eerste liefde reist Dana Winner tot en met april langs diverse theaters, waaronder:

Vrijdag 15 maart - Schouwburg Odeon – Zwolle
Vrijdag 22 maart - TivoliVredenburg – Utrecht
Zaterdag 6 april - Oude Luxor Theater – Rotterdam
Woensdag 10 april - Theater De Blauwe Kei – Veghel

Gewapend met muzikale parels van haar nieuwe album, klassiekers en grootste hits brengt ze samen met haar band een ode aan de muziek. Klik hier voor de volledige speellijst

Voor TV Oranje Supporters zijn inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor Dana Winner. Je kunt alleen nog op de reservelijst.