Afgelast: Rucphen Zingt Hollands XXL

Rucphen Zingt Hollands XXLNaar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het kabinet om de coronauitbraak in te dammen zal het evenement ‘Rucphen Zingt Hollands’ op zaterdag 18 april 2020 geen doorgang kunnen vinden. Op dit moment is er nog niets bekend over een nieuwe datum en of er dan weer vrijkaarten voor de TV Oranje Supporters beschikbaar zullen zijn. Zodra we meer weten maken we dat op deze pagina bekend.

Afgelast: opnamen Hart voor Muziek in Nieuwkuijk

De opnamen van Hart voor Muziek op zondag 22 maart in De Ster in Nieuwkuijk zijn afgelast. Zodra er weer een nieuwe opnamedatum bekend is, maken wij dat hier bekend. Vanzelfsprekend zijn er dan weer een aantal vrijkaarten beschikbaar voor de TV Oranje Supporters. Op Facebook meldt de organisatie de ontwikkelingen, besluiten en adviezen van de provincie Brabant en het RIVM op de voet te volgen. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nog nader bekend te maken nieuwe opnamedatum.

Uitgesteld: Puur Hollands in Den Bosch

Puur Hollands in Den BoschOok Puur Hollands op vrijdag 20 maart in de Brabanthallen in Den Bosch kan geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Het evenement is verplaatst naar 16 oktober. Je kunt voor het laatste nieuws ook kijken op hun facebookpagina.

 

Omdat het kabinet alle manifestaties met publiek tot 1 september heeft verboden, zijn er deze zomer helaas geen vrijkaarten beschikbaar voor de supporters. Wij vinden dit natuurlijk erg jammer en hopen dat er snel weer tickets voor evenementen beschikbaar zijn. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.