Mega Hollands Festival in Rucphen

Mega Hollands Festival in RucphenZaterdag 15 april 2023 vindt het leukste Nederlandstalige meezingfeest van West-Brabant weer plaats in het gezellige plaatsje Rucphen (tussen Breda en Roosendaal). Tijdens het Mega Hollands Festival wordt in een (verwarmde) festivaltent opgetreden door Django Wagner, John West, John De Bever, Stef Ekkel, Jeffrey Heesen, Het Feestteam, Robert Pater, Evert van Huygevoort, Nick Koot, David van Oosterhout en DJ Luc. Zing mee met deze topartiesten, gooi je handen in de lucht en loop de grootste polonaise! De Sporthei in Rucphen zal worden omgetoverd tot feestterrein met een festivaltent, diverse foodtrucks en enkele surprises. Het Mega Hollands Festival duurt van 18.00 tot 00.30 uur. Koop je tickets snel, want het wordt een fantastische dag! Kaarten zijn te bestellen via megahollandsfestival.nl.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Mega Hollands Festival in Rucphen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Sterren van Holland in Ahoy

Sterren van Holland in AhoyOp vrijdag 24 februari 2023 gaat het bekende evenement Sterren van Holland weer een topfeestje bouwen in Rotterdam Ahoy! Daarbij wordt het voormalige sportpaleis omgetoverd tot de gezelligste feestzaal van Nederland en kun je van 18.00 tot 01.00 uur genieten van een heerlijk programma. Dat wordt weer lekker inhaken en dansen op een ouderwets gezellige Hollandse meezingavond! De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 22,50 en zijn nu al te bestellen via sterrenvanholland.nl.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Ahoy door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nederlands IJsbeelden Festival

Nederlands IJsbeelden FestivalHet Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van 17 december tot en met 5 maart strijkt deze adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw weer neer bij de IJsselhallen in Zwolle. Het thema dit jaar is ‘What a Wonderful World’, waarbij je van het ene wereldwonder naar het andere loopt. Hoogstandjes als de Sagrada Familia in Barcelona, het beroemde Jezusbeeld in Rio de Janeiro en het Groot Barrièrerif in Australië worden in gekleurd ijs vormgegeven. Ontdek Vincent van Gogh tussen ingevroren zonnebloemen, en olifanten en nijlpaarden op ware grootte. De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle om aan de slag te gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden van soms wel zes meter hoog nog magischer. De IJsselhallen worden in de Kerstvakantie bovendien omgetoverd tot een gezellig winterterras. Het Nederlands IJsbeelden Festival is ook goed te combineren met een bezoek aan de gezellige Hanzestad Zwolle. Tickets kosten € 16,25 (65+ € 16,25 / kinderen 4 t/m 10 jaar € 12,25). Alle informatie vind je op www.ijsbeelden.nl

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Nederlands IJsbeelden Festival door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.