Het Ammerse Piratenfeest

Het Ammerse PiratenfeestNa een geheel uitverkochte editie in 2018 heeft het Ammerse Piratenfeest ook voor dit jaar weer een prachtig programma weten samen te stellen. Op zaterdag 12 oktober zal Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet door Frans Duijts, Gerard Joling, Havenzangers 2.0, Helemaal Hollands, Mark van Veen, Sjors de Jager en de Millstreetband. Ook op vrijdag 11 oktober is het al feest, dan met Snollebollekes, Poar Neem'n, Jeroen van Dam en DJ Panic. Tickets voor de vrijdag kosten € 15,96, voor de zaterdag € 21,08 en een passe-partout kost € 31,32. Meer info vind je op deammersepiraten.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de zaterdag van het Ammerse Piratenfeest door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Het Grote Meezingfeest - LWDR Edition

Het Grote Meezingfeest - LWDR EditionHou jij van heel hard meezingen met de beste Hollandse hits? Grijp dan je kans en kom zaterdag 28 september naar Het Grote Meezingfeest – LWDR edition. In de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden kun je vanaf 19.00 uur genieten van een avondvullend programma met de grootste vertolkers van het levenslied. Er zijn optredens van Jannes, Corry Konings, Jaman, Lytse Hille, Peter Beense, Jelle Jitze, Romana, Reina, André Kooistra, Auke & Ellen, Remco, Klazina en Appie Scheer. Nodig al je vrienden uit en kom gezellig meezingen en een biertje drinken! Tickets kosten € 22,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen via de website van De Harmonie.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Het Grote Meezingfeest in Leeuwarden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Het Mega Woonwagenfeest in Poppel

Het Mega Woonwagenfeest in PoppelOp zaterdag 5 oktober strijkt het supergezellige Mega Woonwagenfeest opnieuw neer in het Belgische plaatsje Poppel, vlak over de grens bij Tilburg. In Café Vijverzicht zal een heerlijk feestje worden gebouwd, met optredens van Willem Barth, Rob van Daal, Henk Damen, Frank van Etten, Jaman, Henk Bernard, Charlène, Theo Boomaars, Driekus Hoekstra, Rinus Werrens, Sander Kwarten, Patrick Dano, Manfred, Mike Griek, Wendy Rivers, Martino Kluitmans en Mr. Cadillac. De presentatie is in handen van Geert Harding. De zaal gaat open om 19.00 uur, de optredens duren tot 02.00 uur. Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop en zijn te bestellen via ticket2get. De entree aan de deur bedraagt € 20,-. Je kunt ook VIP-kaarten bestellen en er zijn mogelijkheden voor overnachting. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het Mega Woonwagenfeest.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Mega Woonwagenfeest in Poppel door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Het Schlager Festival in Eindhoven

Het Schlager Festival in EindhovenHet befaamde Schlager Festival, dat voorheen elk jaar plaatsvond in Kerkrade, is terug van weggeweest op een geheel nieuwe locatie. Op zaterdag 14 december is het Beursgebouw in Eindhoven de plek waar je als schlagerliefhebber moet zijn, met optredens van een aantal absolute topartiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zwitserse ster Beatrice Egli, zangeres Nicole (Ein bisschen Frieden), de razend populaire DJ Ötzi uit Oostenrijk en schlagerlegende Tony Marshall? Maar ook onze ‘eigen’ Dennie Christian, de bekende schlagerband Fernando Express en Die Holländer prijken op het affiche. De presentatie van het Schlager Festival is bovendien in handen van niemand minder dan Hein Simons. Dat wordt een schlageravond om nooit te vergeten! Wees er op tijd bij en bestel nu vast je tickets via schlagerfestival.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Schlager Festival in Eindhoven door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.