Mega Hollands in Terheijden

Mega Hollands in TerheijdenNa anderhalf jaar noodgedwongen stilgelegen te hebben, keert het evenement Mega Hollands op vrijdag 1 oktober a.s. terug naar De Cour in Terheijden (even ten noorden van Breda). Met live optredens van Hollandse artiesten, een geweldige lichtshow en een prima sfeer wordt dit eindelijk weer eens een gezellig muzikaal avondje uit! Je kunt genieten van optredens van John West, Jeffrey Heesen, Brace, Nick Koot, David Van Oosterhout, Sam Vanvelthoven en DJ Luuk. De deuren gaan open om 19.00 uur. Kaarten kosten € 21,50 en zijn te bestellen via bdbookings.nl/megahollandsxxl/.

Voor geregistreerde TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor Mega Hollands in Terheijden! Om een kaartje aan te vragen kun je een mail sturen naar supporters@tvoranje.nl.

Eindelijk kunnen we weer genieten van een heerlijk live concert. Helaas gaat het even anders als normaal en moet de organisatie vragen om de QR-code uit de CoronaCheck-app. Dit kan via de CoronaCheck-app op je mobiel of een uitgeprinte versie van de QR-code. *

* Je dient via de CoronaCheck-app je volledige vaccinatie (geldig na 14 dagen), bewijs van herstel of je negatieve uitslag in te laden. Heb je geen volledige vaccinatie of bewijs van herstel, maak dan een afspraak via testenvoortoegang.org en laad je negatieve uitslag in de app. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 24 uur voor aanvang van het evenement.

Uitgesteld: Sterren van Holland in Ahoy

Sterren van Holland in AhoyDinsdag 31 augustus werd bekend dat het muziekfestijn Sterren van Holland in Rotterdam Ahoy zal worden uitgesteld. De organisatie laat op haar website het volgende weten:

Het valt ons zwaar te moeten melden dat we wederom een editie van Sterren van Holland in Rotterdam Ahoy moeten verplaatsen. De editie van 24 september komt steeds dichterbij terwijl de overheid onvoldoende bekend maakt over de periode na 20 september. Ondanks dat iedereen stond te trappelen om weer een fantastische editie van Sterren van Holland neer te zetten, hebben we duidelijkheid nodig m.b.t. de dan geldende maatregelen om een goed en veilig evenement te organiseren. We willen voorkomen dat er een volledig opbouwd evenement klaar staat en het dan op het laatste moment niet door kan gaan vanwege maatregelen van de overheid. We hebben daarom besloten om de knoop nu door te hakken en duidelijkheid te geven aan bezoekers & leveranciers: we gaan Sterren van Holland verplaatsen naar vrijdag 18 februari 2022.

Binnenkort hopelijk weer meer supporteracties...

Vanwege de coronacrisis zijn het afgelopen jaar vrijwel alle grote evenementen en concerten afgelast. Dat betekende ook dat er geen vrijkaarten beschikbaar waren voor de supporters. Zodra de versoepelingen echt een feit zijn worden er weer festivals en concerten georganiseerd. Daar zullen geregeld vrijkaarten voor beschikbaar zijn. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!