Marianne Weber & John de Bever + dubbel-CD cadeau!

|  

Marianne Weber & John de Bever vieren het levenslied

Op maandag 13 mei verzorgen Marianne Weber en John de Bever hun enige concert van 2019 in het prachtige Circustheater Scheveningen. Marianne staat als ‘Koningin van het Levenslied’ al meer dan 25 jaar aan de top van de Nederlandse muziekwereld, met meer dan 1.500.000 verkochte geluidsdragers. John brak landelijk door met zijn hitsingle ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Begeleid door de bekende Marcel Fisser Band zingt het ‘duo van het levenslied’ al hun grote hits, waaronder natuurlijk alle duetten die ze samen hebben opgenomen. Marianne en John beloven hun trouwe fans een avond om nooit te vergeten, inclusief afterparty! Het concert begint om 20.00 uur. Bestel je kaarten bij de Theaterkassa 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of op musicoflife.ntk.nl.

Vanwege grote belangstelling zijn inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor dit concert. Je kunt nog wel een plekje krijgen op de reservelijst. Stuur daarvoor een mailtje naar supporters@tvoranje.nl.

Ontvang een CD kado!

TV Oranje biedt je een speciaal kado als je nu kaarten boekt voor dit concert: een prachtige dubbel-CD met Nederlandstalige artiesten. Ga naar cdactie.ntk.nl of bel 0900 9203 en vermeld bij je telefonische reservering duidelijk ‘TV Oranje CD-actie’. De dubbel-CD krijg je overhandigd na afloop van het concert.