Like TV Oranje op Facebook en win een CD

|  

Jeffrey Heesen - 'Verbintenis'

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 20.600 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 20.700 likes bereiken, gaan we maar liefst vier CD's verloten!

Je maakt kans op 'Trots' van Wesly Bronkhorst, het debuutalbum van Otto Lagerfett, 'Beleef het leven' van Kees Versluys en 'Verbintenis' van Jeffrey Heesen. In 2015 maakte deze Brabantse zanger een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en al snel was duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is! Met dit nieuwe album maakt Jeffrey een logisch vervolg op zijn debuut 'Intens'. Samen met producent Waylon van der Heijden heeft hij twaalf liedjes gemaakt met diepgang en gevoel, waarbij wederom hoofdrollen zijn weggelegd voor blazers en strijkers. Klik hier en 'like' TV Oranje