Like TV Oranje op Facebook en win een CD

|  

Ancora - 'Wind in de Zeilen'

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 20.800 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 20.900 likes bereiken, gaan we weer drie CD's verloten!

Je maakt kans op 'Woonwagen Feest volume 3', het verzamelalbum 'Woonwagenhits Top 50 - Deel 13' en de CD + DVD 'Wind in de Zeilen' van Ancora. Het succesvolle shantypoptrio Ancora is alweer toe aan hun vierde album, met heerlijke meezingers en ook een aantal meer gedragen nummers. Naar goed gebruik hebben de heren er een complete muziekspecial aan toegevoegd op DVD, met daarop schitterende clips van alle liedjes. Klik hier en 'like' TV Oranje