Leo Nardell heeft de Oranje Kroon

|  

Leo Nardell - ‘Alleen is maar alleen'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 mei is dat ‘Alleen is maar alleen', de nieuwe single van Leo Nardell. Met hits als ‘Zai Zai Zai’, ‘Leef nu maar je eigen leven’ en ‘Laat de boel maar lekker waaien’ wist Leo de afgelopen jaren een naam op te bouwen als een van de grootste sfeermakers in de Nederlandstalige muziek. Dat hij het vak nog lang niet verleerd is, blijkt uit dit nieuwe nummer. Tekst en muziek zijn weer van de bovenste plank, en mede dankzij de swingende accordeon en gypsy-gitaar zit de stemming er meteen goed in. “Ik ben supertrots op mijn nieuwe single. Het is een uptempo nummer, een echte meezinger die iedereen hopelijk ook meezingt tijdens mijn optredens”, aldus Leo. De bijbehorende videoclip, die wat triest begint maar toch een happy end heeft, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Alleen is maar alleen’ is deze week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.