Puur Hollands Outdoor in Nijmegen

|  

Puur Hollands Outdoor 2019

Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 25 augustus voor de derde keer het grote outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. Het belooft weer een heerlijke dag te worden, met optredens van de leukste en gezelligste feestartiesten. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je in de open lucht genieten van Nederlandstalige toppers als Frans Bauer, Tino Martin, John West, Django Wagner, Jeffrey Heesen, Ronnie Ruysdael, Tim Douwsma, De Alpenzusjes, Alex, Otto Lagerfett, Zanger Kafke, Buren van de Brandweer, Peer & Pijn, Frank Smeekens, Otto Wunderbar, Michelski en DJ Coenio. Vanzelfsprekend wordt er ook gezorgd voor eetkraampjes en merchandise-stands. Er worden pendelbussen ingezet van Nijmegen Centraal Station naar het Goffertpark. Bestel nu je kaarten via puurhollands.eu. Let op: de toegang is vanaf 18 jaar.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands Outdoor door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.