Nelis Leeman heeft de Oranje Kroon

|  

Nelis Leeman - 'Weet je'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 augustus is dat ‘Weet je’, de nieuwe single van Nelis Leeman. Het is alweer vier jaar geleden dat deze zanger uit het Brabantse Made een grote hit scoorde met ‘Wie denk jij wel wie ik ben’. Het betekende de definitieve doorbraak van de voormalige diskjockey, die zijn zangtalent min of meer bij toeval ontdekte en nu meerdere singles en een eigen album op zijn naam heeft staan. Voor dit nieuwe nummer werkte hij wederom samen met gevestigde namen als Waylon van der Heijden, Arjon Oostrom en Gebroeders Ko. Het resultaat is een vrolijk en aanstekelijk nummer, over een man die weet dat hij de ware liefde heeft gevonden. De bijbehorende videoclip, waarvoor Nelis de waterkant opzocht, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Weet je’ is deze week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.