Vrijkaarten voor opnamen Hart voor Muziek

|  

Hart voor Muziek is een Nederlandstalige muziekshow die elke vrijdag om 19.00 uur te zien is bij TV Oranje. In het programma brengen artiesten hun nieuwste singles ten gehore, maar is er ook altijd ruimte voor een oude hit. De presentatie is in handen van Ferry de Lits. De opnamen vinden elke zes weken plaats op verschillende locaties, en daarbij is er steeds een aantal vrijkaarten beschikbaar voor de TV Oranje Supporters!

Zondagmiddag 10 november is Hart voor Muziek te gast bij De Ster in Nieuwkuijk. Daarbij wordt opgetreden door o.a. Frans Bauer, Ferry de Lits, Willem Barth, Jordy van den Boer, Danny Canters, Henk Damen, Roy Donders, Stef Ekkel, Jan van Est, Frank van Etten, Havenzangers 2.0, Jeffrey Heesen, Marco de Hollander, Helemaal Hollands, Mart Hoogkamer, Jaman, Marco Kanters, Roy Ketels, Gebroeders Ko, Corry Konings, Marco Kraats, Sander Kwarten, Nelis Leeman, Marlane, Marlous, Joeri Plaizier, Bob Offenberg, René Schuurmans, Monique Smit, Pietje Tomassen, Vinzzent, Brian Voet, Django Wagner, De Wannebiezz en John West.

De zaal gaat open om 13.00 uur, de opnamen beginnen om 14.00 uur. De entree bedraagt slechts 12,50 euro! Kaarten zijn te bestellen via de website van Hart voor Muziek.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de opnamen van Hart voor Muziek in Nieuwkuijk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.