John West heeft de Oranje Kroon

|  

John West - ‘Nog ééntje voor ik ga’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 januari is dat ‘Nog ééntje voor ik ga’, de nieuwe single van John West. Nadat hij eerder dit jaar nog een succesvolle samenwerking aanging met rapper Lange Frans, begint de populaire Haagse zanger aan het nieuwe jaar met een geweldig feestnummer zoals we dat van hem kennen uit het begin van zijn carrière. Een goede keus, want op dit gebied moet hij tot de allerbesten worden gerekend. De tekst, die voor menig caféganger herkenbaar zal zijn, zing je binnen de kortste keren mee. Dit nummer wordt dus ongetwijfeld een hit in de kroeg en tijdens het carnaval in februari! De bijbehorende videoclip, met gastrollen voor Manfred Jongenelis en Ferry de Lits, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Nog ééntje voor ik ga’ is deze week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.