Zondag 26 januari opnamen Hart voor Muziek in Deurne

|  

Hart voor Muziek is een Nederlandstalige muziekshow die elke vrijdag om 19.00 uur te zien is bij TV Oranje. In het programma brengen artiesten hun nieuwste singles ten gehore, maar is er ook altijd ruimte voor een oude hit. De presentatie is in handen van Ferry de Lits. De opnamen vinden elke zes weken plaats op verschillende locaties, en daarbij is er steeds een aantal vrijkaarten beschikbaar voor de TV Oranje Supporters!

Zondagmiddag 26 januari is Hart voor Muziek te gast bij Apollo Events in Deurne. Daarbij wordt opgetreden door tal van Nederlandse topartiesten: zo is Django Wagner deze middag de artiest van de maand! Verder kun je genieten van optredens van o.a. Peter Beense, Henk Bernard, Marga Bult, Stef Ekkel, Vinzzent, John West, Mike Alderson, Alex Wielders, Willem Barth, Helemaal Hollands, René Schuurmans, Zangeres Colinda, Jan Van Est, Ferry Goorden, Diego Holzken, Mart Hoogkamer, Dennis Jones, Danilo Kuiters, Nelis Leeman, Richelle van Ling, Ferry de Lits, Marlane, Brian More, Bob Offenberg, Arjon Oostrom, Robert Pater, Bobby Prins, Pascal Redeker, Pietje Tomassen, Frank Verkooyen, Sven Versteeg en Jeroen van Zelst.

De zaal gaat open om 13.00 uur, de opnamen beginnen om 14.00 uur. De entree bedraagt slechts 12,50 euro! Kaarten zijn te bestellen via de website van Hart voor Muziek.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de opnamen van Hart voor Muziek in Deurne door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.