Opgeblazen en Wilbert Pigmans hebben de Oranje Kroon

|  

Opgeblazen & Wilbert Pigmans - 'De Toreador'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 januari is dat ‘De Toreador’, de nieuwe single van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Ongetwijfeld met het oog op het naderende carnaval besloten zij een remake te maken van deze gouwe ouwe van Jacques Herb. En dat is bijzonder goed gelukt: het is een feestplaat van jewelste geworden die wel eens uit zou kunnen groeien tot dé partyhit van het jaar. De nieuwe DJ-act Opgeblazen staat erom bekend dat ze alles uit de kast trekken om er een feestje van te maken. Die sfeer weten ze nu dus ook via hun eigen muziek over te brengen. Zelfs Jacques Herb schijnt de voorkeur te geven aan de nieuwe versie! De bijbehorende videoclip, waarin Wilbert Pigmans natuurlijk geheel in Spaanse kledij is gestoken, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘De Toreador’ is deze week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.