Supportersactie: Puur Hollands in Den Bosch

|  

Puur Hollands in Den Bosch

Op vrijdag 20 maart worden de Brabanthallen in Den Bosch weer ouderwets op z’n kop gezet met een nieuwe editie van Puur Hollands. Dit gezelligste meezingfeest van Nederland staat garant voor een heerlijk avondje uit! Het artiestenprogramma is deze keer bijzonder groot en belooft een aaneenschakeling van topoptredens te worden. Op het affiche staan Tino Martin, Samantha Steenwijk, Lange Frans, John West, Django Wagner, Henk Dissel, Zanger Kafke, Henk Bernard, Raymon Hermans, Alex, René Schuurmans, Frank Smeekens, Wilbert Pigmans en DJ Coenio. Dat wordt weer meezingen en dansen met 10.000 andere liefhebbers van het Nederlandstalige lied! De avond duurt van 19.00 tot 02.00 uur, kaarten kosten € 17,95 (standaard) en € 19,95 (premium) en zijn te bestellen via puurhollands.eu.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...