Mike Alderson heeft de Oranje Kroon

|  

Mike Alderson - 'Alleen maar dansen'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 februari is dat ‘Alleen maar dansen’, de nieuwe single van Mike Alderson. Deze uit Roosendaal afkomstige sportdocent begon in 2017 aan een tweede carrière als artiest en timmert sindsdien flink aan de weg. In samenwerking met Berk Music is nu de eerste single van Mike opnieuw uitgebracht, inclusief een gloednieuwe clip. En die keuze is terecht, want het is een heerlijke feelgood plaat die bovendien onweerstaanbaar dansbaar klinkt. De tekst, geschreven door Colin Heikens (bekend van Mike & Colin), gaat over een jongen die eigenlijk wel klaar is met een meisje en verder wil met zijn leven. En ja, dan wil je soms alleen maar dansen. De bijbehorende clip, die onder meer werd opgenomen in natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Alleen maar dansen’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.