Arjon Oostrom heeft de Oranje Kroon

|  

Arjon Oostrom - 'Dichterbij'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 oktober is dat ‘Dichterbij’, de nieuwe single van Arjon Oostrom. De zanger uit het Brabantse plaatsje Made maakte samen met zijn vaste producer Waylon van der Heijden een Nederlandstalige versie van de Italiaanse zomerhit ‘Karaoke’. Het resultaat is een vrolijk en vooral dansbaar nummer met een aanstekelijke Caribische sound. Zo belanden we midden in de herfst nog in een zinderende nazomer! En dat in de tekst de anderhalve meter niet bepaald wordt aangehouden zien we in dit geval maar even door de vingers. De bijbehorende clip, waarin Arjon zich samen met zijn vrienden te buiten gaat aan cocktails en zwoele Latijns-Amerikaanse dansen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Dichterbij’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.