Vrijkaarten voor Toppers aan de Lek

|  

Toppers aan de Lek

Ben jij ook zo toe aan een lekker festival met Nederlandstalige toppers? Dan mag je dit niet missen! Op zaterdag 4 september vindt ‘Toppers aan de Lek’ plaats bij Beachclub Klein Scheveningen in Lopikerkapel (bij Nieuwegein). Van 13.00 tot 23.00 uur kun je genieten van optredens van tal van topartiesten, onder wie Frans Duijts, Wolter Kroes, Danny Froger, Django Wagner, John West, Brace, Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Danny Nicolay, Yves Berendsen, Wilbert Pigmans, Jos van Schaaik, Kees Neerings, Ronnie van Bemmel, Jeremy Hazeleger, Marcel Leemkuil, Martin van Doorn, Antonio Holsken, Barry Brands en vele anderen. Daar moet je bij zijn! Heerlijk aan het strand genieten van het zonnetje, hapjes en drankjes en daarbij live muziek van Nederlandse toppers!

Vanwege de coronamaatregelen is dit festival nog wel onder voorbehoud van de dan geldende regels. Maar omdat de overheid een garantiefonds voor de evenementensector heeft ingesteld, kun je risicoloos een reservering kopen. Dat betekent dat je nu voor slechts 10 euro (ex service fee) kunt reserveren. De rest betaal je pas zodra het definitief zeker is dat het festival doorgaat. Je krijgt dan van de organisatie bericht waarna je het restbedrag (17,50 ex.service fee) binnen 7 dagen kunt voldoen. Gaat het festival niet door, dan krijg je de 10 euro van de reservering terug.

Als dit festival gewoon doorgaat (en dat verwachten wij wel), zal de belangstelling waarschijnlijk erg groot zijn. Wacht dus niet te lang en reserveer meteen je tickets! Klik hier om nu te bestellen

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Toppers aan de Lek door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.