Mart Hoogkamer heeft de Oranje Kroon

|  

Mart Hoogkamer - 'Ik ga zwemmen'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 juli is dat ‘Ik ga zwemmen’, de nieuwe single van Mart Hoogkamer. Nadat hij in maart nog met een gevoelig nummer vol liefdesverdriet kwam, gooit de Leidse zanger het nu over een geheel andere boeg. Deze vrolijke track is bij uitstek geschikt voor de zomer, de tijd voor feesten, drinken en sjansen. En laat het maar aan Mart over om die sfeer goed neer te zetten. Naar verluidt had hij het nummer al twee jaar op de plank liggen maar vond hij het nu tijd om het naar buiten te brengen. En gelukkig zijn de maatregelen nog niet zover opgeschroefd dat we niet meer samen mogen zwemmen in de buitenlucht! De bijbehorende clip, waarin Mart samen met zijn vrienden een duik neemt in de Leidse grachten, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Ik ga zwemmen’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.