Helemaal Hollands heeft de Oranje Kroon

|  

Helemaal Hollands - 'Pluk de nacht'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 juli is dat ‘Pluk de Nacht’, de nieuwe single van Helemaal Hollands. Nu de cafés weer onder voorwaarden open zijn, komt het populaire Rotterdamse duo met een plaat die daar uitstekend op aansluit. De tekst gaat over hoe leuk het is om simpelweg met je vrienden in de kroeg te hangen en je kunt aan alles merken dat ook Helemaal Hollands dat enorm heeft gemist. Dat vertaalt zich nu in een uiterst vrolijk liedje waar de gezelligheid als het ware vanaf spat! De bijbehorende clip, waarin Carlo en Leo op weg naar de kroeg autopech krijgen en per bakfiets verder moeten, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Pluk de Nacht’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.