Nieuwe vormgeving voor Oranje Top 30

|  

Nieuwe vormgeving voor Oranje Top 30

De Oranje Top 30 heeft vanaf vrijdag 8 oktober een geheel vernieuwde vormgeving, met onder meer computeranimaties van een virtueel televisiepodium. Hiermee heeft het programma weer een nieuwe impuls gekregen. De Oranje Top 30 is de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen. De wekelijkse lijst is bij TV Oranje te zien op vrijdagavond om 20.00 uur, zaterdag om 16.00 uur en zondagmorgen om 11.00 uur.

Groot bereik interessant voor Nederlandse artiesten
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden. Het programma is te beluisteren en te zien bij meer dan tachtig omroepen in heel Nederland, waarmee de oer-Hollandse hitlijst een potentieel bereik heeft van twee miljoen kijkers en luisteraars. De uitzending van de Oranje Top 30 bij de lokale omroepen betekent voor Nederlandse artiesten een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden.

Elke week een nieuwe lijst
De Oranje Top 30 wordt elke week samengesteld door Perfect & More BV op basis van populaire parameters binnen de doelgroep. Er wordt minder rekening gehouden met ‘ouderwetse’ vormen van verkoop en meer gekeken naar airplay bij de betrokken radiozenders. Ook ontwikkelingen op social media spelen een rol bij de samenstelling van de wekelijkse hitlijst.

Oranje Top 30 bij jouw omroep
Lokale of regionale omroepen die interesse hebben om de Oranje Top 30 uit te zenden, wordt verzocht dit kenbaar te maken via aanvragen@oranjetop30.nl. Geef daarbij alstublieft ook aan of er belangstelling is om de Oranje Top 30 uit te zenden via televisie, radio, of beide.