Wolter Kroes en Django Wagner hebben de Oranje Kroon

|  

Wolter Kroes & Django Wagner - 'Wij gaan door'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 oktober is dat ‘Wij gaan door’, de nieuwe single van het gelegenheidsduo Wolter Kroes en Django Wagner. De twee komen elkaar al jaren tegen bij festivals en tv-opnames en zijn in de loop der tijd goede vrienden geworden. Hoogste tijd dus om eens samen iets op te nemen, waarbij ze kozen voor het nummer ‘Sad Songs’ van Elton John. Het origineel is solo gezongen maar deze Nederlandse bewerking is uitstekend geschikt voor een duet. De tekst gaat over hoe tegenslagen je uiteindelijk niet van je pad weten te krijgen. Een positieve boodschap dus, en die komt zeker over als hij wordt gebracht door deze twee muzikale vrienden. De bijbehorende clip, waarin Wolter en Django een ritje maken in een open sportauto, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Wij gaan door’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.