Rob Zorn heeft de Oranje Kroon

|  

Rob Zorn - 'Bere Bere Koud'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 december is dat ‘Bere Bere Koud’, de nieuwe single van Rob Zorn. Na de zomerhit ‘Bloedje Bloedje Heet’ kon de Haarlemse zanger het niet laten deze tegenhanger op te nemen. Hij deed dat in samenwerking met componist en tekstschrijver Pascal de Vormer, de productie werd wederom verzorgd door Manfred Jongenelis. Het resultaat mag er zijn: met dit liedje kunnen we de kou de komende maanden wel aan! En wat dat betreft heeft Rob Zorn een goede timing want de afgelopen dagen konden we de invloed van Koning Winter al aardig voelen. De bijbehorende clip, die werd opgenomen op en rond een schaatsbaan en waarin we ook Peter Beense voorbij zien komen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Bere Bere Koud’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.