Jannes heeft de Oranje Kroon

|  

Jannes - ‘Hou de hele avond voor me vrij’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 mei is dat ‘Hou de hele avond voor me vrij’, de nieuwe single van Jannes. De Drentse zanger brengt binnenkort een nieuw album uit en daarvan is dit de voorbode. Jannes had een aantal radiostations gevraagd om mee te denken over de meest gewenste stijl van deze single, waarbij toch vooral een ouderwetse 'Jannes-knaller' als favoriet uit de bus kwam. Terecht wat ons betreft, want een feestplaat als deze is hem op zijn lijf geschreven. En dan is het onderwerp ook nog eens de liefde, dus van dit nummer kun je alleen maar blij worden! De opnamen vonden plaats bij Caesar’s Palace Studio in Arnhem onder leiding van Emile Hartkamp en Norus Padidar. De bijbehorende clip, waarin we Jannes zien aan de waterkant, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Hou de hele avond voor me vrij’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.